Banda de alergare: merita achizitionarea sa?

Banda de alergare: merita achizitionarea sa?

0 Shares
0
0
0

Banda de alergare iti permite sa alergi acasa sau in interior. Este cel mai popular aparat de fitness din lume si nu e de mirare: netraumatic pentru articulatii si spate, iti permite sa te antrenezi acasa eficient aducand in acelasi timp beneficiile alergarii: imbunatatirea rezistentei, pierderea grasimilor de prisos, rafinarea siluetei, evacuarea stresului, mentinerea formei fizice si multe altele.

Cu programe motivante si o consola pentru a-ti urmari progresul, antrenamentul nu a fost niciodata mai usor!

Ce este o banda de alergare?

Banda de alergare, este un covor actionat de un motor electric care reproduce conditiile de mers sau alergare pe sol. In afara de absenta rezistentei aerului (compensata prin inclinarea dispozitivului), totul se intampla ca si cum ai alerga in natura.

O banda de alergare Progressive RUN 2000 iti permite sa alergi acasa sau in sala. Pe langa aspectul practic al antrenamentului la adapost de intemperii, acesta ofera multiple beneficii pe care le descriem mai jos.

Se inclina pentru a reproduce un deal

Majoritatea benzilor de alergare au o inclinatie pentru a simula dealurile si pentru a lucra mai multi muschi si a arde mai multe calorii. Unele marci chiar ofera o panta negativa pentru a solicita si mai multi muschi.

Inclinarea este controlata manual sau de catre dispozitiv printr-un program care modifica el insusi datele cursului. Prin urmare, totul se intampla ca si cum ai alerga pe teren muntos.

Calatoresti in lume!

Cele mai sofisticate benzi de alergare sunt dotate cu ecran si ofera aplicatii care iti permit sa alergi intr-un peisaj sau dintr-un traseu definit pe Google Map.

De ce sa alergi pe o banda de alergare?

Interesele benzii de alergare sunt multiple. Practic sunt suficiente cateva minute pentru a-ti incepe sedinta, la adapost de vreme rea, mai putin traumatizant decat o alergare pe teren, acest aparat face sa lucreze mai mult de doua treimi din muschii corpului.

Are aceleasi avantaje ca alergarea, oferind si instrumente valoroase pentru a te sprijini, a te motiva si a-ti monitoriza progresul. Nu este de mirare ca acest aparat s-a democratizat atat de mult in sali de sport si acasa!

Sa alergi cand vrei, in deplina siguranta si la adapost de vreme rea!

Principalul interes al benzii de alergare este acela de a putea mentine un antrenament sportiv chiar si atunci cand conditiile climatice (ploaie, frig, caldura etc.) nu sunt potrivite si astfel sa nu se piarda realizarile.

Pentru aceasta categorie de sportivi, banda de alergare nu inlocuieste iesirea pe teren, ci o completeaza permitand un lucru specific, de exemplu o sesiune de interval (in aer liber, trebuie sa poti gasi un teren potrivit pentru exercitii, inclusiv sectiuni plate si suisuri corespunzatoare la activitatea programata).

Pentru a salva timp!

Alergatul in interior este, de asemenea, o solutie practica si eficienta pentru oricine se grabeste si totusi vrea sa se mentina in forma, sa slabeasca cateva kilograme in plus sau pur si simplu sa se desprinda de la viata cotidiana.

Nu este nevoie sa iei masina pentru a merge sa  faci sport: sunt suficiente cateva minute pentru a te incalta, a porni dispozitivul si a incepe!

0 Shares
You May Also Like