Ventuze din silicon pentru masaj anticelulitic

Ventuze din silicon pentru masaj anticelulitic

0 Shares
0
0
0

Ventuze din silicon pentru masaj anticeluliticChiar daca in alte tari, terapia cu ventuze pentru masaj s-a folosit cu precadere, inca din cele mai vechi timpuri, in tara noastra ea abia in ziua de azi a ajuns sa fie cat de cat populara.

Stim cu totii cum arata o ventuza pentru masaj, aceasta avand aspectul unui borcanel de dimensiune mica si multi dintre noi ne aducem aminte de acele borcanele mici din sticla, care erau folosite de catre batranii nostri, pentru tratarea unor raceli, in vremurile cand in tara noastra medicamentele se gaseau destul de greu.

Insa in cele mai multe dintre cazuri, aplicarea acestor ventuze masaj din sticla pe suprafata corpului duceau la tratarea cu succes chiar si a celor mai grave raceli, intr-un timp destul de scurt.

In ziua de azi insa, principalele materiale din care sunt realizate ventuzele pentru masaj sunt cauciucul si siliconul, iar despre ventuzele pentru masaj realizate din silicon putem spune chiar ca reprezinta o noutate in acest domeniu.

De exemplu, aceste ventuze pentru masaj realizate din silicon sunt utilizate in ziua de azi pentru combaterea celulitei. Iar in acest caz trebuie sa mentionam ca factorii care pot ajuta la aparitia celulitei pe corp sunt alimentatia nesanatoasa si nu in ultimul rand, inaintarea in varsta.

Trebuie mentionat insa si ca un masaj anticelulitic cu ventuze din silicon poate fi cea mai simpla si rapida solutie pentru a face ca celulita de pe corp sa dispara. De fapt, ventuzele din silicon  sunt cele mai recomandate in masajul anticelulitic cu ventuze, deoarece acestea sunt realizate dintr-un material moale si flexibil, iar astfel pot fi utilizate pentru masarea partilor cele mai greu accesibile ale corpului. Mai mult decat atat, ventuzele din silicon se pot gasi in comert in diferite marimi, tocmai cu scopul de a ajuta la masarea tuturor partilor corpului.

In cazul in care dorim masarea fetei cu ajutorul ventuzelor din silicon cei de la alecia.ro ne sfatuiesc ca este indicat sa le folosim pe cele de marime mica, cand dorim marea membrelor inferioare, a celor superioare sau a abdomenului este recomandat sa folosim ventuze din silicon de marimi medii, iar cand dorim sa masam suprafata spatelui este indicat sa folosim ventuze din silicon de marimi mari.

Este recomandat, ca atunci cand dorim sa avem parte de un masaj anticelulitic cu ventuze efectuat corect, sa apelam la ajutorul unui specialist in acest domeniu. Insa trebuie mentionat si faptul ca, dupa o documentatie complexa in ceea ce priveste realizarea unui astfel de masaj, il putem face chiar si noi singuri acasa. Trebuie insa sa folosim aceste ventuze din silicon numai impreuna cu un ulei de masaj, pentru ca numai astfel putem face ca deplasarea lor pe suprafata pielii sa se faca mai usor.

0 Shares
You May Also Like