Terapia cu laser care distruge celulita

Terapia cu laser care distruge celulita

0 Shares
0
0
0

Toate femeile se confrunta la un moment dat cu celulita si unele ajung sa fie profund nemultumite de aspectul pe care il au si de cele mai multe ori nu gasesc solutia optima pentru a putea face totul asa cum trebuie si pentru a scapa de surplusul de tesut adipos.

Aceste probleme ajung sa devina mari generatoare de depresii si de stari de nemultumire si de aceea noi v-am pregatit acest articol in care va explicam cum puteti scapa de celulita si de kilogramele in plus si cum va puteti recupera pielea ferma, catifelata si tanara de odinioara.

Cea mai buna tehnica pentru va simti din nou tinere si frumoase este lipolaser si vom explica mai jos de ce ne ajuta aceasta metoda si cat de benefica este.

Lipolaserul e un aparat care are rolul de a topi grasimea inestetica localizata in zonele unde exista probleme precum aripioarele si colaceii. Avantajul acestei tehnici este ca in timpul sedintelor de 30 sau 40 de minute pot fi sparte mai multe depozite de grasime localizate deoarece laserul se lasa sa actioneze numai pentru ze minute pe fiecare zona.

Nu se utilizeaza niciun fel de produs cosmetic pentru a proteka pielea pentru ca laserul va patrunde in profunzime si va ajunge pana la stratul adipos fara sa produca durere sau sa lase urme. Inovatiile stau in faptul ca undele laser sunt facute in asa fel incat sa actioneze numai pe  celulele grase si fara sa afecteze vasele de sange ori masa musculara.

Aparatul e recomandat de medicul Lionel Bisson si este una din cele mai cunoscute figuri din america in tratamentul supraponderalitatii si in reducerea celulitei. Medicul spune ca lipolaserul are rolul de a activa chiar si un metabolism mai lenes si terapia nu este invaziva, fiind relaxanta si revigoranta.

Cele mai bune rezultate sunt observate pe pacientii care combina tratamentul laser cu exercitiile crdio sau cu terapia care se bazeaza pe vibratii. Inainte sa incepem acest program de slabire pacientii ar trebui sa fie consultati si de un specialist in intretinere care sa va stabileasca mai multe tinte realiste in etape si tinand cont si de conformatie si de stilul de viata.

Pentru persoanele care au depozite mari de grasime ori de celulita in stadii avansate se recomanda si un tratament soc de 4-6 saptamani cu cate doua sedinte pe saptamana. Ulterior se pot efectua si tratamente la un interval de timp mai mare pentru a se mentine rezultatele obtinute. In timpul sedintelor pacientii se conecteaza la doua dispozitive speciale care au lasere.

Laserele mai mici sunt puse in general in zonele unde se elimina mai mult pentru a stimula circulatia limfei si pentru a putea drena grasimile. Aceasta reprezinta una din cele mai noi terapii prin care se poate reduce tesutul adipos.

Exista si contraindicatii in aceasta terapie si de aceea noi va recomandam sa spuneti terapeutului toate afectiunile pe care le aveti pentru ca acesta sa poata determina corect daca puteti sau nu sa urmati un astfel de tratament si modul in care tratamentul va poate afecta.

0 Shares
You May Also Like