Review HTC One M9

Review HTC One M9

0 Shares
0
0
0

Review HTC One M9
Pentru ca Samsung Galaxy S6 a fost dotat cu un chipset Exynos, HTC One M9 a fost pentru cateva luni unicul telefon inteligent care avea Snapdragon 810 n element care este posibil sa incurajeze tot mai mult vanzarile.

Deloc suprinzator chipsetul nou e ajutat si de o mare cantitate de RAM mai exact 3 GB care asigura si o fluenta sporita sistemului de operare. Memoria interna e de 32 GB si se poate extinde utilizand carduri microSD putand sa ajunga pana la maxim 128 de GB.

Pentru reparatii HTC va recomandam sa mergeti intr-un service profesionist.

Conectivitatea etse si ea completa si include si thenologii 3, si 4g c viteze mari de download ce pot sa ajunga chiar pana la 300 Mbps.

La acest model camera foto a fost cea mai criticata si discutata componenta de pe telefonul predecesor M8 pentru ca tehnologia Ultra Pixel care avea 4 MPsi-a dovedit rapid limitarile de pe timpul zilei, in ciuda faptului ca fotografiile facute noaptea erau de o calitate farte buna.

[adsenseyu1]

In cele din urma firma HTC a priceput ca e momentul pentru o schimbare si astfel a echipat telefonul M9 cu senzori de 20.7 MP facuti de Toschiba iar acesti senzori cel putin la nivel teoretic trebuiau sa remedieze problema.

Noua camera mentine inca sistemul cu doua leduri si ofera si inregistrari video in fromat 4 k in afara de multe alte functii.

Tehnologia Ultra Pixel a disparut complet deoarcee a fost transformata in camera de pe zona din fata care are un senzor de 4 MP si poate sa inregistreze video Full HD. In acest mod veti putea sa obtineti si selfieuri de o calitate foarte buna.

Sistemul de operare de pe acest telefon este Android 5.0 Lillipop peste care a fost aplicata interfata traditioala HTC Sese care a ajuns pana la versiunea 7.

In combinatia aceasta HTC va ofera si una din cele mai curate interfete de pe segmentul de top pentru ca HTC Sense 7 are si un design elegant care va imprumuta elemente de la Google Now ori de la sistemul de operare Phone.

Desigur sunt si cateva noutati ce tin de software foarte interesante inclusiv pentru camerele foto dar vor ramane insa active si alte aplicatii proprietare mai utile ori mai putin utile cum este agregatorul de informatii de la Blinkfeed.

[adsenseyu1]

Alt progres se remarca la acumulatorul Li Pro care creste de la 26000 mAh la 2840 mAh.

Acesta are potentialul sa ofere o autonomie aproape la fel de buna ca predecesorul sau care va diferi insa tinand cont de stilul pe care il abordati in utilizarea telefonului. Integrarea bateriilor mari are ca repercursiuni cresterea grosmii telefonului si de asemenea si cresterea greutatii telefonul ajungand al 157 de grame.

Unul din pricipalele motive pentru care evitam sa luam in calul HTC One este camera foto. Revenirea la camerele traditionale are potentialul sa transforme HTC One M9 in smartphone cat mai aproape de perfectiune.

Daca vreti sa mai luati un telefon de top cu un design premium si cu performante pe masura atunci HTC One va trebui sa fie inclus in mod sigur pe aceasta lista de optiuni.

0 Shares
You May Also Like