HTC Nexus – noutati si zvonuri

HTC Nexus – noutati si zvonuri

0 Shares
0
0
0

HTC Nexus – noutati si zvonuri
Anul trecut, Google a ales LG si Huawei pentru producerea device-urilor Nexus 5X si Nexus 6P, renuntand la a mai produce aceste smartphone-uri in ograda proprie. Daca vrei huse Htc originale, la cele mai bune preturi din tara, poti cauta cu incredere pe AccesoriiGsm.ro!

In acest an, s-ar putea repeta aceeasi strategie, dar de aceasta data se pare ca cei de la HTC vor fi responsabili cu productia. De ceva vreme, au aparut cateva zvonuri si poze pe internet, despre device-urile Nexus ce vor aparea in 2016.

Zvonurile despre specificatii.

[adsenseyu1]

M1 sau Marlin, se presupune a fi cel mai mare dintre cele 2 device-uri ce urmeaza a fi lansate. Acesta va fi succesorul lui Nexus 6P. Are ceva de lucru, daca este sa luam in considerare succesul avut de 6P. Cei de la Android Police au dezvaluit cateva dintre specificatii, dar nu sunt sigure, pentru ca informatiile sau sursa nu pot fi verificate.

Se asteapta totusi ca acest Marlin sa dispuna de un display de 5.5 inch cu tehnologie AMOLED si rezolutia de 2560×1440 pixeli. Daca specificatiile sunt adevarate, este mai mic decat Nexus 6P.

Device-ul va functiona cu ajutorul unui procesor de la Qualcomm si va avea 4GB de RAM. Ca si predecesorii sai, va avea la dispozitie un port USB Type-C, un senzor de amprenta si o baterie de 3450 mAh sau putin mai mare. Camera secundara pentru selfie va avea un senzor de 8 megapixeli, iar cea principala 12 megapixeli.

Device-ul va suporta standardul Bluetooth 4.2, dar cea mai mare schimbare va fi probabil lipsa boxelor frontale, optandu-se de aceasta data pentru unele pozitionate pe partea din spate a telefonului.

In mod straniu, aceste zvonuri sugereaza ca Google va oferi un model de 32 gb si respectiv unul de 128 gb, dar nimic intre. Sa speram ca si preturile vor fi decente si ca nu va fi o diferenta foarte mare de pret intre aceste 2 versiuni.

[adsenseyu1]

S1 cu numele de cod “Sailfish”, va fi cel mai probabil succesorul direct al Nexus 5X. In luna Iulie, Evan Blass (o sursa ce s-a dovedit a fi foarte credibila in trecut), a pus pe internet un screenshot al system-file-ului de pe Sailfish S1.

S-a pus in evidenta in acest mod prezenta unui display de 5.2 inch cu rezolutie full HD de 1920×1080 pixeli si a unui procesor foarte puternic, Snapdragon 820. Sailfish va avea la dispozitie un quad core de 2Ghz pe 64 de biti acompaniat de 4GB de RAM si un acumulator de 2770 mAh.

Capacitatea de stocare nativa va fi de 32 Gb, desi nu se cunoaste in momentul de fata daca vor exista mai multe modele ale acestei implementari. Senzorul de amprenta, va fi amplasat cel mai probabil sub lentila camerei, iar jack-ul pentru headphone va fi pozitionat undeva in partea de sus. In partea de jos, va fi prezent portul USB Type-C. Pentru acest model, se pare ca s-a ales standardul Bluetooth 4.2 si nu 5.0 ca pe alte flagshipuri lansate pana acum.

0 Shares
You May Also Like