Remedii impotriva disfunctiilor erectile

Remedii impotriva disfunctiilor erectile

0 Shares
0
0
0

Remedii impotriva disfunctiilor erectileStilul de viata specific societatii moderne in care traim, caracterizat de lipsa odihnei,  consumul  de alcool sau tutun,  cat si existenta unor afectiuni, precum cele hepatice, renale, scleroza  multipla sau Parkinson pot determina aparitia disfunctiilor erectile.

Din fericire, exista numeroase remediii menite sa creasca potenta, precum si suplimente nutritive, un astfel de produs fiind Tian Li, prezentat pe site-ul www.webfarm.ro si distribuit de compania Sanye Intercom.

Astfel, produsul Tian Li contine unele dintre cele mai importante plante care ajuta la indepartarea disfunctiilor erectile, una dintre acestea fiind troscotul chinezesc, a carei denumire stiintifica este Polygonum multiforum.  Aceasta planta se gaseste in China centrala si de sud si este apreciata pentru capacitatea sa de a reintineri organismul.
[adsenseyu1]

Troscotul chinezesc, care se gaeste si in produsul Tian Li, contine un alcaloid in radacina sa ce ajuta la reintinerirea celulelor creierului, a structurii nervoase si a glandelor endocrine. De asemenea, aceasta planta tonifica rinichii, combate albirea prematura a parului, amelioreaza osteoporoza, contine resveratrol, acesta fiind un puternic antioxidant si creste imunitatea organismului.

In acelasi timp,  troscotul chinesc este considerat un leac impotriva disfunctiilor erectile, ce contribuie la cresterea fertilitatii masculine.  Saline cistanche este o alta planta ce imbunatateste activitatea sexuala si se gaseste in produsul Tian Li. Aceasta creste in regiunile desertice din Mongolia si nordul Chinei si favorizeaza imbunatatirea circulatiei sanguine pelviane, cat si imbunatatirea functiilor renale.  Cu siguranta, Saline cistanche este un valoros tonic sexual.

Catina de garduri, cu denumirea stiintifica Lycium barbarum, planta ce se regaseste in compozitia produsului Tian Li, mai este cunoscuta si sub denumirea de Goji Tibetan si este cultivata in multe regiuni ale lumii. Fiind utilizata de aproape 1900 de ani in medicina traditionala chineza, este un foarte bun stimulent sexual si un puternic antioxidant, care permite cresterea cantitatii si calitatii spermei.

Iarba Tapului sau Epimedium rebrum este una dintre cele mai importante ingrediente ale produsului Tian Li si cele mai recunoscute dintre plantele utilizate in medicina traditionala chineza pentru calitatile sale  afrodiziace. Astfel, Iarba Tapului permite mentinerea si controlarea erectiei, alaturi de cresterea libidoului. Fara sa produca efecte negative, planta aceasta  contine flavonoidul Icariina, ce este considerat un foarte bun stimulent sexual, fiind una dintre plantele ce pot fi considerate remedii impotriva disfunctiilor erectile.

Alte doua plante utilizate pentru calitatilor de stimulante sexuale de care dispun si care fac parte din compozitia produsului Tian Li sunt damnacanthus spp si Hypoxis minor. Ambele detin capacitatea de a stimula activitatea sexuala, pentru a creste potenta sexuala.

De asemenea, una dintre cele mai apreciate plante din categoria plantelor cu proprietati afrodiziace este Eleutherococcus senticosus sau ginsengul siberian,  care este totodata si cea mai apreciata planta din compozitia produsului Tian Li.

[adsenseyu1]

Ginsengul siberian contine zaharuri, vitamine precum D, B, C si E, alaturi de acizi fenoli si substante glicozide,  ce cresc imunitatea organismului si il revigoreaza, stimuland impulsul sexual si imbunatatind activitatea sexuala.

Toate aceste plante, considerate remedii impotriva disfunctiilor erectile, au fost alese cu grija pentru a alcatui compozitia produsului Tian Li, disponibil pe site-ul www.webfarm.ro , fiind plante utilizate pentru proprietatile sale terapeutice in medicina chineza traditionala din cele mai vechi timpuri.

Datorita faptului ca toate aceste plante se regasesc in compozitia produsului Tian Li, nu este surprinzator faptul ca acesta este apreciat de persoanele care l-au utilizat drept unul dintre cele mai bune stimulente sexuale.

Alte stiri actuale :

1. Cum poate afecta fumatul viaţa sexuală
2. 4 miscari sexuale in prima noapte de dragoste
3. Uleiul din seminţe de rapiţă, bun la toate
4. De ce şi cum devine mai bun la sex, dacă-l laşi să iasă cu băieţii
5. Cuplurile care nu mai fac dragoste. 6 cauze și soluția pentru fiecare
6. Ponturi pentru a proteja si mari durata erectiei, pentru o partida de sex de neuitat

0 Shares
You May Also Like