O viata fara frigidere

O viata fara frigidere

0 Shares
0
0
0

O viata fara frigidere Oamenii au folosit mereu modalitati de a conserva si pastra hrana pe perioade mai lungi de timp, din motive practice.

Sa gatesti sau sa prepari fiecare masa in momentul in care vrei sa o manaci ar lua foarte mult timp, nu am face nimic ziua, doar am cumpara mancare si am gati.

Un mijloc de refrigerare a hranei, pe o perioada mai mare de timp, un frigider, este unul din acele obiecte care ne defineste stilul de viata, fara de care, viata noastra de zi cu zi s-ar schimba radical.

Cu totii aveam nevoie de un frigider, in Iasi gasesti frigidere la Selgros, exista mai multe tipuri de frigidere, un model pentru fiecare dintre noi.

Insa o viata fara frigidere pare de neimaginat. Nu e vorba ca nu mai ai un suc rece, inghetata sau iaurt oricand vrei tu, acestea sunt lucruri minore.

[adsenseyu1]

Vrei sa mananci cereale cu lapte dimineata?  Fara un frigider nu poti pentru ca laptele nu se pastreaza pentru mult timp.

Ai o tocanita buna care iti place mult?  Atunci pune-te pe mancat, trebuie sa o mananci toata pentru ca fara un frigider se va strica.

Vrei sa gatesti o omleta buna?  Atunci, trebuie sa mergi la magazin sa cumperi oua si toate ingredientele de care ai nevoie, pentru ca fara un frigider nu ai unde sa le tii.

[adsenseyu1]

Iti plac sandwichurile, cu sunca, cascaval, poate putina salata?  Nici o problema, da o fuga pana la magazinul din colt sa cumperi 2-3 felii din fiecare, si un sfert de salata, pentru ca nu ai unde sa le tii acasa.

Idee de baza este ca fara un frigider nu putem cumpara hrana pe termen lung, iar daca nu putem face acest lucru, pierdem o multime de timp si bani cumparand mereu totul in cantitati mici. Viata fara un frigider ar schimba complet modul in care gatim si consumam alimente.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

0 Shares
You May Also Like