Cum sa iti reciclezi smartphone-ul vechi?

Cum sa iti reciclezi smartphone-ul vechi?

0 Shares
0
0
0

Cum sa iti reciclezi smartphone-ul vechi?
Nu de putine ori ne confruntam cu situatia nefericita in care telefonul mobil pe care il folosim zi de zi cade pe jos si se defecteaza. Avand in vedere multitudinea de smartphone-uri disponibile pe piata nu este greu de inteles de ce multi dintre noi prefera sa isi inlocuiasca telefonul mobil stricat cu unul nou in loc sa il repare.

Pana la urma cea mai mare pieredere o reprezinta informatiile pe care le avem pe telefon si nu dispozitivul in sine. Chiar daca nu ne bucuram de un buget generos putem sa ne permitem achizitionarea unui smartphone cel putin o data la cateva luni, mai ales ca exista oferte pentru fiecare buzunar.

Atunci cand avem un buget mai limitat suntem cu siguranta tentati sa tragem cu ochiul la ofertele de smartphone-uri second hand. Nu trebuie sa vedem aceasta practica ca pe un lucru negativ, din contra.

[adsenseyu1]

Cand alegem sa cumparam un dispozitiv electronic folosit ne facem o favoare noua precum si mediului. Fie ca suntem constienti sau nu, productia de dispozitive electronice nu este cea mai prietenoasa activitate fata de mediul inconjurator. De aceea este bine sa reparam si sa incercam sa reciclam iPhone-urile mai vechi pe care nu le folosim sau care sunt defecte. Putem face acest lucru foarte usor apeland la un service care ofera reparatii iPhone Bucuresti.

Cei mai multi dintre noi nu sunt dispusi sa isi duca smartphone-ul la un service din cauza costurilor ce par a fi destul de mari si a faptului ca nu se pot lipsi foarte mult timp de un telefon mobil. Exista insa firme care pot efectua reparatii in aceeasi zi sau in cel mult o zi, astfel ca nu mai putem folosi scuza ca dureaza prea mult pana se intoarce telefonul din service.

Intr-adevar, daca nu avem un service de incredere in orasul in care locuim si trebui sa trimitem telefonul prin curier la Bucuresti pentru a fi reparat atunci vom avea de asteptat cateva zile. Totusi, poate fi mult mai rentabil sa reparam smartphone-ul defect decat sa achizitionam unul nou.

[adsenseyu1]

In cazul in care vechiul dispozitiv nu ne mai satisface din punct de vedere al performantei si nu reusim sa il vindem fie pentru ca este prea vechi sau pentru ca are anumite defecte tot exista metode prin care il putem recicla.

Avem cu siguranta rude care folosesc telefoane mult mai vechi decat ale noastre si care ar putea aprecia vechiul nostru iPhone. A face cadou un telefon mobil cu semne de uzura si anumite defecte nu este cea mai buna idee, insa putem schimba radical felul in care arata telefonul doar schimbandu-i carcasa, husa de protectie precum si folia de pe ecran.

Ultimul drum al unui smartphone nu ar trebui sa fie in nici un caz acela catre groapa de gunoi. In cel mai rau caz il vom duce la centrele de reciclare a dispozitivelor electronice.

Puteti afla mai multe despre felul in care va puteti proteja telefonul mobil si cum il puteti repara in caz ca s-a defectat accesand www.servicegsm.ro.

0 Shares
You May Also Like