Importanta produselor BIO

0 Shares
0
0
0

Intrati pentru a descoperi ce inseamna exact termenul BIO in lumea cosmeticelor.

S-au spus multe despre faptul daca produsele pe care le folosim si le consumam zilnic sunt bune sau rele pentru sanatate. Desi cosmeticele bio au existat intotdeauna, in ultimii ani produsele fabricate din cele mai profunde origini ale pamantului au castigat teren, cand nu au existat produse chimice sau rafinate pentru corpul nostru. De aceea, societatea a inceput sa aiba mai multe cunostinte despre ceea ce mananca sau se aplica ca crema, machiaj si asa mai departe si incetul cu incetul inlocuieste cat mai mult posibil artificialul cu naturalul.

Pentru cosmetice naturale. Pe cosulbio.ro – magazin produse bio vei putea gasi cele mai importante astfel de produse.

Diferenta dintre cosmeticele naturale si BIO

Cosmeticele BIO se disting foarte bine de restul prin certificatul BIO, practic la fel ca certificatul eco-cert. Cerintele pentru a avea aceste licente sunt ca produsul contine 95 la suta din ingrediente naturale, in ambele certificari, iar diferenta este ca in BIO trebuie sa aiba cel putin 5% din ingredientele care provin din agricultura ecologica si in eco-cert 10%. Pe de alta parte, produsele cosmetice naturale fara niciun tip de certificat inseamna ca, in compozitia sa, majoritatea ingredientelor sale sunt naturale, dar ca nu indeplinesc cerintele exacte pentru a obtine licenta sau certificatul corespunzator.

Produse cosmetice BIO

Atat cosmeticele naturale, cat si BIO au luat mult teren in zilele noastre, mai multe marci sunt cele care au ales sa creeze produse cosmetice cu ingrediente naturale si multe altele, sa se adapteze la aceasta cerere prin crearea de linii specializate sau eliminarea din produsele lor a ingredientelor tipice care sunt mai daunatoare, ar fi parabenii si siliconii.

Unul dintre cele mai proeminente branduri de pe piata este Weleda, care in toate articolele sale ingredientele sunt naturale si BIO, are o gama larga din care sa aleaga cu paste de dinti, uleiuri, produse de ingrijire a parului, pentru bebelusi si creme specifice pentru a trata fiecare problema a pielii. De asemenea, evidentiem un alt brand de produse cosmetice naturale cu certificat BIO, cum ar fi Nuxe BIO Beauté, cu o sectiune dedicata in mod specific produselor de acest tip, are din creme si produse pentru ingrijirea fetei si a corpului si chiar apa de baie.

Un alt dintre cele distinctive dedicate cosmeticelor naturale este Lavera, toate articolele sale sunt fabricate cu un procent foarte mare de ingrediente de origine naturala, iar unele dintre ele cu certificat BIO. Aici evidentiem mirosurile placute din natura pe care acest brand le foloseste in toate produsele sale, cum ar fi lavanda, iasomia sau trandafirii, printre multe altele. Acestea ii ofera o calitate si o eficienta ridicata. Si desi aceasta marca este foarte dedicata ingrijirii parului, un alt brand care se remarca pe piata pentru calitatea-pret este Biolu, produse naturale si eficiente pe baza de uleiuri naturale.

0 Shares
You May Also Like