Filtru apa hidrofor 1 tol

Filtru pentru apa hidrofor 1 tol

0 Shares
0
0
0

La scara larga, filtrele de apa au aparut destul de tarziu, iar raspandirea lor a fost mai accentuata in ultimul deceniu. Rolul acestora este de a imbunatati calitatea apei de consum prin reducerea cantitatilor de substante nedorite. Filtrele de apa sunt necesare si eficiente in uzul casnic, rezidential, medical si industrial.

De ce trebuie sa punem filtru apa hidrofor 1 tol?

Chiar daca calitatea apei este foarte buna, filtru apa hidrofor 1 tol trebuie montat neaparat pe instalatie. Orice impuritate care ajunge in hidrofor poate sa dauneze sanatatii consumatorilor si, in timp, prin sedimentare, va duce categoric la stricarea hidroforului inainte de termen.

Trecerea sedimentelor, a impuritatilor prin instalatie duce automat si la depuneri in interiorul retelei si, inclusiv in aparatele care folosesc apa potabila. Spre exemplu masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cafetiera, centrala termica etc. Durata de viata a acestora va fi mult scurtata din cauza depunerilor de impuritati, a nisipului si altor particule care ajung in interiorul lor.

Categoric, cei doi factori extrem de importanti, sanatatea si durata de viata a aparatelor deservite de instalatia de apa duc la o singura actiune, montarea unui filtru apa hidrofor 1 tol.

Cine monteaza un filtru apa hidrofor 1 tol?

Montajul se face de catre instalatorul care monteaza si hidroforul. Se face in cadrul aceluias montaj si se pune pe instalatia  (teava) cu diametrul de 1 tol.

Spre exemplu, un filtru de apa cu autocuratare din alama, cu legatura hidraulica filet interior un tol, are capacitatea de a filtra pana la 100 de microni. O asemenea filtrare, fina, va proteja obiectele casnice din casa in mod garantat. Avantajul unui asemenea filtru este ca atunci cand presiunea de iesire este mai mica decat cea masurata la intrare, el se autocurata si „arunca” pe canalizare sedimentele depuse in filtru, realizand astfel operatiunea de purjare. Aceasta caracteristica este extrem de importanta pentru ca astfel presiunea ramane tot timpul constanta si buna iar filtrul curatat la timp va avea si el o durata de viata mult mai mare decat a celui care trebuie curatat manual la un anumit interval sau cand isi aduce aminte proprietarul.

In concluzie, la instalarea unui hidrofor, este absolut necesar sa montam si un filtru hidrofor 1 tol, pentru calitatea apei si buna functionare a consumatorilor electrocasnici din retea.

Pentru apa din fantani se impun mai intai teste complete in laboratoare specializate. Este necesar ca orice apa din fantana sa fie filtrata pentru prima data cu un filtru cu cartus din polipropilena presata, apoi se trateaza conform problemelor depistate in urma testelor. Pentru apa dura se recomanda dedurizator, pentru apa cu fier sau mangan sunt indicate sterilizarea si dezinfectarea tevilor.

Filtrarea apei este importanta nu doar pentru utilizatorul casnic, ci si pentru marile societati, in procesele de productie. Fiind realizate cu ajutorul tehnologiilor ultra-moderne, filtrele de apa ii ajuta pe consumatorii industriali la protejarea utilajelor ce folosesc apa in procesele de productie sau curatare.

0 Shares
You May Also Like