De ce sa dotam portile cu videointerfon?

De ce sa dotam portile cu videointerfon?

0 Shares
0
0
0

De ce sa dotam portile cu videointerfon?Atunci cand aveti porti automatizate sau usi de garaj automatizate va puteti gandi si la echiparea acestora cu diverse accesorii care sa se potriveasca si care sa va sporeasca si confortul.

Unele dintre aceste accesorii pot sa fie si telecomenzile pe care le puteti utiliza si in momentul in care sunteti inauntru, dar va puteti gandi si la dotarea unei porti cu un videointerfon care va poate ajuta sa aflati cine se afla la poarta si eventual si ce doreste si nu va mai fi nevoie va deplasati pana la poarta pentru a verifica.

De asemenea atunci cand vremea este rea va veti da seama de importanta pe care o are videointerfonul pentru ca nu o sa va mai ploua in drum spre poarta si veti rezolva problema din interiorul casei.

Gasiti toate informatiile dar si accesoriile necesare, precum si o multitudine de solutii pentru porti, pe www.gunther-tore.ro.

[adsenseyu1]

Un videointerfon are si o unitate externa si care in general este facuta din aluminiu si protejata antifurt. Nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la tentativele de patrundere prin efractie.

Comparativ cu ecranul care se afla in interiorul unitatii, unitatea externa are posibilitatea de a merge foarte bine si in momentul in care conditiile de mediu sunt nefavorabile sau daca temperaturile ajung sa scada foarte mult. In cazul in care iarna este grea nu ar trebui sa renuntati la interfon.

Un interfon nu implica si faptul ca trebuie sa va dati jos si sa mergeti la interfon de fiecare data cand ajungeti cu masina acasa. Confortul sta in faptul ca puteti folosi o telecomanda care va deschide si va inchide poarta.

Unitatea interioara este facuta de cele mai multe ori dintr-o carcasa din aluminiu care protejeaza impotriva intrarii fortate si va fereste de hotii care au planuri inventive. Un interfon nu are dimensiuni mari si volumul dar si unghiul de unde se va filma sunt elemente care se personalizeaza.

Produsele au si unele specificatii tehnice pe care ar fi bine sa nu le ignoram pentru a putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste produsele care se potrivesc pentru fiecare proprietar in parte.

[adsenseyu1]

Personalizand aveti posibilitatea de a va bucura pe deplin de ceea ce ofera poarta aleasa. In ceea ce priveste interfoanele se vorbeste in general despre un ecran aflat intr-o carcasa, despre posibilitatea de a seta volumul pe care il va avea soneria, volumul pe care il au vocile, soneria, luminozitatea si alte setari pe care le puteti alege asa cum doriti.

Acest interfon va ajuta sa discutati cel mult doua minute si apoi convorbirea se va termina in mod automat.

Puteti sa alegeti de asemenea si tastaturi care functioneaza cu baterii si prin care se vor introduce coduri secrete de acces. Aceste coduri sunt protejate si astfel nu exista riscul ca musafirii sau vecinii sa vina neinvitati sau sa intre fara sa obtina si acordul proprietarului inainte.

Echipamentul de automatizare al portilor si mai ales interfonul intra la categoria accesorii si tot acolo intra si tastatura pentru coduri.  De asemenea automatizarile sunt si despre motoare care functioneaza reactionand la o comanda de tip audio.

0 Shares
You May Also Like