De-ce-este-bine-sa-ai-o-masina-de-ascutit-pentru-propriile-cutite

De ce este bine sa ai o masina de ascutit pentru propriile cutite?

0 Shares
0
0
0

Cand cumparati un cutit de bucatarie, nu va ganditi imediat la ascutirea acestuia. Bineinteles ca puteti duce cutitele bune unui profesionist pentru a le ascuti, dar de ce sa nu le ascutiti singur? Avem cinci motive foarte bune pentru tine:

Exista o solutie adecvata de ascutire pentru toata lumea

Poate ca tocmai ati inceput sa va ascutiti cutite, sau ati facut-o de ani de zile, un lucru este sigur: exista o solutie adecvata de ascutire pentru toata lumea. Pietre, ascutitoare de cutite, otel pentru ascutit sau sisteme complete de ascutire, toate disponibile pentru a va face cutitele sa fie ascutite. Noi va recomandam masinile de ascutit universale de la Casa Idea, potrivite si pentru scule si unelte dar si pentru cutite.

  • Sistemul ascutit electric. Cu aceasta va puteti ascuti in siguranta si rapid in doi sau trei pasi toate cutitele. Este asistentul perfect pentru fiecare pasionat de gatit.
  • Ascutitorul manual. Aplicand o usoara presiune, trageti cutitul prin acest ascutitor si intr-o perioada scurta de timp veti avea o margine ascutita. Ideal pentru o intretinere rapida.
  • Ascutitorul cu apa. Acesta este un sistem mic de ascutire cu doua sau trei roti ascutite. Puneti o cantitate mica de apa in recipient, trageti cutitul de aproximativ 15-20 de ori prin roti, iar cutitul dvs. va fi nou. Lucrati intotdeauna de la dimensiunea grosiera pana la cea

Aveti intotdeauna un cutit ascutit la indemana

Cine nu vrea asta? Nu trebuie sa taiati niciodata cu o lama tocita. Intretinerea mica necesita putin timp si poate fi efectuata cu usurinta. Aceasta va salva o multime de neplaceri. Un cutit ascutit ascutit taie cel mai bine!

Cutitul de ascutit este adesea o solutie mai ieftina decat sa cumparati altul

O masina de ascutit costa mult mai putin decat sa cumparati un nou cutit profesional care are cu siguranta un pret foarte mare. In plus, cu o masina ca cea de mai sus veti ascuti foarte simplu, usor si rapid cutitele si toate instrumentele taioase din casa.

Deveniti un bucatar adevarat in bucataria dvs. si ascuti cutitele ca un profesionist

Deveniti un bucatar adevarat in bucataria proprie. Alaturi de bucataria delicioasa si servirea mancarii, bucatarii adevarati isi ascut si cutitele. Deveniti un bucatar profesionist si incepeti sa va ascutiti cutitele frumoase de bucatarie.

Pe langa cele cinci motive mentionate mai sus, este, de asemenea, distractiv sa va ascutiti cutitele. Pas cu pas veti experimenta procesul de ascutire. Veti avea o apreciere mai buna a unui cutit ascutit. Mentinerea cutitelor ascutite va fi distractiva, utila si in plus este o operatiune usor de facut.

La toate acestea se adauga si faptul ca un cutit ascutit eficient va fi foarte util pentru tine. Atunci cand vrei sa tai cat mai fin si mai eficient nu poti face asta cu un simplu cutit neascutit pentru ca nu vei obtine rezultatele dorite. Cu riscul de a ne repeta, mentionam ca alegand o masina de ascutit universala va puteti ascuti nu doar cutitele ci si toate celelalte scule taioase pe care le aveti in casa.

0 Shares
You May Also Like