De ce e util Nokia N1?

De ce e util Nokia N1?

0 Shares
0
0
0

De ce e util Nokia N1?
Destul de multi oameni au testat prototipul ce le-a lastat o impresie extrem de buna, anumie Nokia N1. Acesta este primul model produs de catre Nokia ce prezinta Android ca sistem de operare si, de asemenea este si prima tableta ce a fost lansata pe piata dispunand de port USB Type-C.

Device-ul a fost lansat in mod oficial acum cativa ani in luna noiembrie, insa in luna iunie a putut fi comercializata si in Romania cu ajutorul magazinelor online.

Cel mai bine este sa va protejati device-urile de anumite socuri mecanice care ar putea duce la distrugerea acestora completa sau partiala. Va intrebati cum, insa noi avem raspunsul. Cel mai bine ar fi sa achizitionati accesorii ce ar putea ajuta la protejarea device-ului dumneavoastra precum folii de protectie sau huse Nokia.

Totusi va intrebati de ce Nokia N1 a fost considerata unul dintre cele mai bune produse de pe piata. Noi va vom spune de ce. Aceasta are puncte Pro precum pretul accesibil care a facut foarte multi useri sa o doreasca.

De asemenea perzenta un display QHD si un corp construit doar din aluminiu. Chiar daca prezinta numeroase avantaje, prototipul prezinta si puncte contra precum o camera slabuta. De asemenea, trebuie sa stiti ca nu exista versiunea 3G, iar spatiul intern de stocare nu poate fi extins cu ajutorul cartelelor microSD.

Atunci cand achizitionati produsul, indiferent de unde, veti primi o cutie in care veti gasi manualele ce contin instructiunile, incarcatorul, un cablu USB 2.0, certificatul de garantie de care trebuie sa aveti foarte mare grija, un adaptor special conceput pentru prizele europe si, in mod evident, prototipul mult dorit pe care l-ati comandat.

Designul este extrem de placut. Nokia N1 prezinta un corp din aluminiu unibody extrem de asemanator cu cel al prototipului iPad mini 3, si are un aspect de 4:3. In partea superioara a prototipului puteti gasi cu usurinta microfonul, buttonul On/Off si un jack de 3.5 mm. In partea inferioara puteti observa cele doua difuzoare stereo pozitionate pe o parte si de alta un port USB-ului.

Pe latra din dreapta a prototipului puteti gasi doua butoane pentru volum. Sunele emise de cele doua difuzoare este de o calitate inalta. De asemenea pe spatele tabletei, puteti observa foarte usor prezenta camerei de 8 megapixeli, iar in partea inferioara se poate vedea inscriptia Nokia.

Display-ul sau IPS LCD prezinta o dimensiune considerabila de doar 7.9 inchi si ocupa 70% din suprafata frontala a rototipului. Acesta este protejat de stical Gorilla Glas 3 si prezinta o rezolutie uimitoare de 1536×2048 pixeli. Este un ecran destul de frumos, luminos ce ofera un contrast extraordinar de bun.

In cazul in care unghiurile de vizibilate sunt prea mari, acest fapt este datorat panoului IPS, insa culorile isi pierd din stralucire.

Smart device-ul Nokia N1 reprezinta unul dintre primele tablete lansate pe piata ce vine impreuna cu un sport dedicat USB Type-C. Type-C repezinta noul conector pentru USB ce are o viteza de pana la 10 Gpbs. Insa, din nefericire cablul care este livrat impreuna cu tableta se incheie cu USB 2.0, ceea ce limiteaza aceasta viteza.

0 Shares
You May Also Like