Cum se face reparatia unei tablete intr-un service Gsm?

Cum se face reparatia unei tablete intr-un service Gsm?

0 Shares
0
0
0

Cum se face reparatia unei tablete intr-un service Gsm?
Un dispozitiv inteligent, de tipul tabletei, este foarte utilizat, si se poate oricand deteriora. Prin service Gsm, se pot remedia probleme de genul:

–    Deteriorarea ecranului, in cazul in care sunt scapate, ecranul crapa sau se sparge, se zgarie si devine greu de utilizat, ecranul nu mai functioneaza si tableta nu mai porneste;
–    Sub ecranul tabletei exista ecranul LCD, display-ul nu mai afiseaza corect culorile, apar linii, daca LCD-ul s-a spart.
–    Daca este scapat in apa, sau apa patrunde in interior, piesele se pot rugini, si tableta nu mai functioneaza, iar patrunderea apei in baterie deterioreaza complet tableta;
–    Bateria ca piesa de baza fiind prea des reincarcata poate ceda;

Sunt doar cateva din deteriorarile care pot sa apara la o tableta. Dar in service, acestea pot fi remediate, pot fi inlocuite, dupa caz, bateria, display-ul, ecranul, si in cel mai rau caz, daca este in garantie, chiar intreaga tableta cu una noua.

Service-ul autorizat Gsm din oricare oras din tara, asigura reparatii de cea mai buna calitate, in timp util. In legatura cu timpul, exista situatii de remediere in cel mai scurt timp, adica maxim o ora, dar si situatii in care se pot remedia in cateva saptamani, pentru ca nu exista vreo piesa pe stoc, sau pentru ca se aspteapta o inlocuire majora, sau chiar a tabletei cu una noua.

In service-uri autorizate, se ofera o post-garantie pentru oricare reparatie a tabletelor, pentru ca in cazurile mai putin de dorit, in care totusi tabletele nu functioneaza corect dupa ce au fost reparate, pot fi readuse in service, in vederea reanalizarii, dar exista aici si termeni si conditii care trebuie respectate de posesorul tabletei, pentru ca un accident care apare din neglijenta nu poate aduce necesitatea unei reparatii gratuite in post-garantie.

Doar pentru defectiuni care apar din cauza piesei care nu este originala, si care s-a deteriorat mai rapid decat cea originala, service-ul va oferi consultanta si va repara, in masura in care se mai poate, pentru a asigura clientul de profesionism.

In concluzie, nu trebuie sa va ingrijorati daca tableta dumneavoastra nu mai functioneaza, ci trebuie imediat sa cautati si sa gasiti cel mai bun service, care prin oferirea serviciile profesioniste si prompte, va gasi solutia cea mai adecvata problemei de remediat.

Oricare tableta dusa in service ar trebui sa functioneze la fel ca si cea noua, in parametrii conform standardelor producatorilor, chiar daca piesele schimbate nu pot fi ca cele noi, si daca sunt piese noi sunt totusi asamblate la tableta originala, iar asamblarea poate uneori duce la mici probleme.

Insa service-ul Gsm va garanta o functionare aproape de cea a tabletei iesita din fabrica, cu precizari legate de eventuale probleme care pot sa apara din nou, dar care nu sunt de dorit, nici din partea echipei de tehnicieni, si nici din partea posesorului de tableta, mai ales daca utilizatorul este copil, trebuie o atentie si mai mare din partea adultului, care trebuie sa explice copilului in ce conditii trebuie sa foloseasca si sa pastreze tableta.

0 Shares
You May Also Like