Cum sa imi aleg hainele?

0 Shares
0
0
0

Pe piata exista imbracaminte care va lasa sa va miscati liber. Incepand cu anumite tipuri de costum si terminand cu rochii de seara. Credeti ca hainele dvs. va pot impiedica miscarile? sau, dimpotriva, arata modul in care te misti?

Suntem oameni si tuturor ne place sa ne miscam, dar de la o persoana la alta miscarile sunt total diferite. Un dansator nu se misca exact ca un fotbalist. Unul are o miscare fluida, cum ar fi aerul sau apa. Cealalta o miscare putin mai agresiva si rapida. Inversati echipamentul dansatorului cu cel al fotbalistului … ei nu s-ar putea acomoda cu noile materiale care nu vor permite anumite miscari!

Structuri care nu se incadreaza

Anumite materiale, structuri si forme de imbracaminte ne impiedica miscarile.  Spre exemplu, un corset: acesta va fi pentru o femeie, cu o anumita forma, o inchisoare, iar pentru alta o forma de maretie si libertate.

Totul depinde de faptul daca structura hainelor este in concordanta cu fizionomia si personalitatea noastra, dar si cu gandurile noastre. In mod similar, o tesatura fluida, cum ar fi apa, va da energie si va prelungi miscarea celui caruia ii corespunde acesta structura. Pentru altul, o panglica sau o tesatura prea grea va fi o piedica.

Cum sa intelegi ca un articol de imbracaminte nu te potriveste?

Cea mai usoara cale este sa inchideti ochii, sa ascultati ceea ce spune corpul vostru. Te zgarie aceasta rochie? Ii simti cusaturile? Este imbracamintea prea usoara? Este prea grea? Raspundeti la aceste itrebari si descoperiti daca articolul de imbracaminte vi se potriveste.

Alegerea materialelor si structurilor potrivite

Exista mai multe tipuri de imbracaminte care se potrivesc structurii corpului. Si patru familii mari de materiale care se potrivesc cele 4 tipuri de personalitate. Folosind materialele potrivite si structurile de tesatura potrivite, va va usura miscarile, va ofera mai multa energie si va ofera un sentiment de libertate.

Iata cele patru familii de materiale

  • Textile de aer: Ele sunt usoare si zboara in adierea vantului. Ele au o usoara transparenta si sunt subtiri sau pufoase ca un nor.
  • Textile de apa: Ei au o miscare care poate fi lenta sau rapida, dar va fi intotdeauna fluida. Caderea acestor materiale pe corpul dvs. aminteste de caderea apei
  • Fire de foc: Ei au o miscare rapida care se opreste si apoi se reia. Ei au mai degraba o cadere rigida
  • Textile pamant: Ele prezinta o miscare mult mai calma si sunt foarte texturate. La atingere iti amintesc de muschiul sau de trunchiurile copacilor. Aceste textile sunt mai grele fata de celelalte.

Va putem oferi un exemplu de material de tip apa si aer: miscarea esarfei imita faptul ca, uneori, se misca precum un material de apa, iar uneori se misca precum un material de aer.

Dar va place dvs. stilul? Experimentati cu lucruri care va fac sa va plangeti, indiferent de varsta, de morfologia voastra? Indiferent de valorile siluetei take, incerci sa porti ceea ce considera familia sau rudele tale ca este cel mai bun?

0 Shares
You May Also Like