Cum este Craciunul in Laponia?

Cum este celebrat Craciunul in Laponia?

0 Shares
0
0
0

V-ati intrebat vreodata cum este celebrat Craciunul in Laponia, acasa la Mos Craciun? In randurile care urmeaza vom incerca sa vorbim despre asta.

Viata moderna este plina de foarte multe sanse. De la reabilitarea politica, la cea de-a doua cariera, la o alta casatorie si, in foarte multe sensuri, toata aceasta viata moderna reprezinta progres. Dar intr-un mod placut si invechit, raman anumite oportunitati in viata pentru care exista o unica fereastra.

Intre varstele de patru si opt, imaginatia copiilor este pregatita sa accepte tot ceea ce i se spune. Povestile dau drumul la jocul imaginativ inainte ca scoala sa-i canalizeze pe copii spre mai multe cai. Asadar este timpul pentru a vizita elfi de Craciun. Mos Craciun, asa cum ti-ar putea spune orice copil, traieste impreuna cu sotia lui si cu o multime de elfi intr-o cabana acoperita cu zapada, unde construieste jucariile dorite de copii.

Cum este celebrat Craciunul in Laponia?

Un lucrul grozav au descopeit copii despre Mos Craciun,  ca nu trebuie sa-l platesti inapoi: orice ai cere, ti se va da. Ce erou! Pe parcursul a patru zile in Laponia, copiii dvs. vor dobandi cunostinte detaliate despre fiecare dintre aceste sprite, deoarece sunt oferite indicii cu privire la ceea ce se intampla in saptamanile de dinaintea Craciunului, pana la Craciun reprezentat de Mos.

De asemenea, copilul dvs. va face prietenii profunde cu acesti oameni extraordinar de zgomotosi (care vor veni, pentru o taxa suplimentara, sa le citeasca povestile de seara), in timp ce se arunca cu sania in zapada. Cabana lui Mos Craciun este departata de organizare, iar fiecare zi are splendide activitati in aer liber.

Craciunul in Laponia

La tabara de reni, un barbat finlandez, invelit in blanuri traditionale, ii invata pe copii despre modul sau de viata al unui pastor de reni. Dupa ce hraniti cerbul cu mere si faceti o excursie intr-o sanie trasa de reni, prin padurile spectaculoase, poate ca va opriti in liniste pentru a va intreba daca veti dori sa adoptati un ren.

Craciunul in Laponia : obiceiuri locale

Exista Ski-Doos disponibile pentru excursiile adultilor, insa exista si schi-Doos pentru copii (unii dintre copiii care le folosesc au patru ani). In timp ce toate aceste activitati necesita sa  urmeze un anumit traseu care sa se intoarca la cabana, cei care asteapta se distreaza foarte tare, avand lupte cu bulgari de zapada sau practica saniusul alaturi de elfii stralucitori.

Punctul culminant al activitatilor este plimbarea cu sania trasa de caini. Un grup de sase caini, atat de puternici incat probabil ca ar putea muta o casa, trage oamenii intr-o sanie destul de mare, in timp ce va aflati in spatele saniei, puteti “conduce” cu  o viteza mica printr-o padure de pin acoperita de zapada.

Aceasta scena este cel mai romantic lucru vazut vreodata. De asemenea, coniferele va vor aminti de bradul de Craciun sau de brazi arificiali de vanzare care pot fi achizitionati de pe  site-ul  Brazicraciun.net.

Misiunea de a il gasi pe Mos Craciun nu este niciodata pe ordinea de zi. De fiecare data, in incinta cabanei se canta melodia Santa Claus is Coming to Town. Cabana este supravegheata de catre doi consilieri care sunt extrem de amabili si plini de viata. La finalul calatoriei, copiii au o intalnire privata cu Mos Craciun. Cam asa puteti petrece Craciunul in Laponia, acasa la Mos Craciun.

 

0 Shares
You May Also Like