Cele mai cool aplicatii pentru smartphone

Cele mai cool aplicatii pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai cool aplicatii pentru smartphoneLa fiecare pas vedem oameni cu telefoane mobile in maini. La fiecare pas vedem oameni care se lauda cu fel de fel de telefoane, care de care mai performante.

Cel mai adesea, cei care vor telefoane cu marca de renume prefer iPhone-uri. Daca ai iPhone, binintele ai si accesorii iPhone, accesorii care te ajuta sa folosesti toate functiile telefonului tau.

Daca esti in cautare de accesorii iPhone intra pe Magazingsm.ro si alege ceea ce ai nevoie. Vei gasi produse de calitate si la preturi accesibile.

Nu-ti cumperi smartphone daca vrei pur si simplu doar sa initiezi si sa primesti apeluri si SMS-uri pe telefonul mobil. Posesorii de smartphone vor mai mult decat atat. Vor sa poata folosi tot felul de aplicatii care le fac viata mai usoara si mai frumoasa.

In primul rand vorbim de aplicatiile pe care le folosesc posesorii de smartphone pentru a comunica cu cei dragi. De cele mai multe ori, cei dragi se afla la mii de kilometri distanta. Pentru a-i simti mai aproape, poti folosi aplicatiile disponibile pentru telefonul tau inteligent. O aplicatie des intalnita este aplicatia WhatsApp, aplicatie cumparata de curand de cei de la Facebook.

Aceasta permite trimitrea textului, a fisierelor audio, video sau a locatiei. Tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet. Daca utilizezi Internet prin Wi-Fi, nu se percep taxe pentru instalarea aplicatiei sau pentru a trimite fisiere. Daca folosesti o conexiune de date, ai nevoie de un anumit numar de MB din optiunea de date pentru a instala aplicatia si pentru a trimite fiecare fisier in parte.

O aplicatie asemanatoare este aplicatia Viber. Aceasta insa vine cu un avantaj mare in plus, si anume faptul ca poti initia apeluri cu ajutorul ei. Iti poti suna rudele din tara sau din strainatate fara alte costuri suplimentare. Ai insa nevoie de o conexiune la Internet.

Aplicatii la moda la ora actuala sunt si cele legate de sport. Amintim aici aplicatia Sports Tracker. Aceasta aplicatie inregistreaza si analizeaza performantele pe care le faci si tine un jurnal al activitatilor tale sportive. Cu ajutorul aplicatiei vezi distanta parcursa, precum si numarul de calorii arse.

Ai tot felul de harti pe care le poti folosi, primesti feedback vocal pe toata durata antrenamentului si poti impartasi experienta ta cu alte persoane care utilizeaza o astfel de aplicatie. Te va ajuta cu siguranta sa faci mai multa miscare.

Posesorii de smartphone au instalate pe telefoane si aplicatiile folosite pentru retelele de socializare. Astfel, intri cu usurinta pe Facebook sau Twiteer. Din moment ce ai astfel de aplicatii, ai nevoie si de aplicatii pentru a-ti modifica pozele pe care le publici, pentru ca, la urma urmei le poate vedea oricine.

O aplicatie de modificat poze la moda este Retrica. Probabil ai observat ca o multime de poze publicate pe retelele de socializare au imprimate pe ele cuvantul „Retrica”. Poti modifica orice poza, in zeci de moduri datorita functiilor pe care le are aceasta aplicatie.

Acestea sunt o mica parte din aplicatiile utilizate de posesorii de smartphone. Tu ce alte aplicatii utile si la moda mai stii?

0 Shares
You May Also Like