Ce sunt usile industriale si la ce folosesc

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim de usi industriale, acestea au un sistem de deschidere pe vertical, creand prin aceasta un spatiu inaintea si in spatele usii. In privinta elementelor unei usi, acestea sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau in functie de orientarea acoperisului.

In cazul halelor care sunt incalzite, specialistii recomanda ca usile sectionale industriale sa fie foarte bine izolate pentru a nu se pierde caldura. Sunt usi industriale care sunt furnizate de diferite firme optional cu un racord la toc al carui scop este separarea termica intre sine si zidarie.

In plus, garniturile de etansare au rolul de a proteja usa pe partile laterale, iar o etansare dubla va proteja buiandrugul impotriva pierderilor de caldura ce ar putea aparea. In felul acesta, coeficientul de transfer termic va fi mai eficient cu pana la 21%. Gama de produse de usi industriale este alcatuita din usi rapide si usi sectionale.

In cazul usilor rapide, acestea au viteze de eliberare a golurilor foarte mari. De mentionat faptul ca usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC, iar in functie de modul de ridicare, acestea se impart in mai multe categorii: usi cu impachetare, usi cu roluire si usi speciale pentru industria alimentara si farmaceutica.

Usile industriale rapide cu impachetare sunt utilizate in mod frecvent pentru exterior, iar cele cu roluire in interior. Cele rapide cu impachetare au sisteme de deblocare manuala ceea ce le face sa fie extrem de usoare si rapide avand in vedere ca au contragreutati care, in lipsa tensiunii, permit o deschidere rapida a usii. Usile industrial sectionale pot fi montate in orice tip de gol si dispun de o serie de tipuri de culisare.

La ce folosesc usile industriale sectionale

Aceste tipuri de usi au ca destinatie spatiile mari de tipul halelor, spatiile comerciale sau diverse constructii care sunt atipice. Acestea sunt construite pentru a rezista unui numar mare de cicluri de utilizare, oferind un nivel ridicat de securitate si izolare termica.

Aceste usi industriale sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si tipuri de culisari. Avantajul major al acestora este dat de faptul ca pot fi montate in orice tip de gol. De asemenea, pot fi accesorizate cu kituri pietonale care permit accesul rapid si usor, siguranta fiind principala caracteristica a usilor sectionale industriale.

Cand vorbim de usi industriale sectionale, acestea respecta standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala si se construiesc doar la comanda. De aceea, nici nu va fi nevoie de vreo modificare a golului existent. Usile indistriale pot fi accesorizate cu diverse dispozitive pe care le puteti gasi la firma de unde veti alege sa cumparati usile.

Usile industriale dispun de sisteme modulare care permit inlocuirea unui singur panou sau al unui singur reper, insa acest lucru este posibil doar in situatia in care acesta a fost avariat.

0 Shares
You May Also Like