Ce contine un trusou botez?

Ce contine un trusou botez?

0 Shares
0
0
0

Nasii sunt cei care ii ofera micutului un trusou botez in semn de dragoste si de pretuite, iar alegerea unui asemenea dar pentru cel mic poate reprezenta o misiune dificila pentru nasi tinand cont de faptul ca magazinele de specialitate printre care si cei de la Botez de Poveste vin in intampinarea lor cu diferite trusouri.

La Botez de Poveste se pot gasi trusouri pentru toate buzunarele, asa ca in functie de bugetul de care dispun, nasii pot alege un trusou mai ieftin sau isi pot indrepta atentia spre un trusou care are un pret mai mare.

In cazul in care nasa este mare iubitoare de moda, atunci cu siguranta isi doreste sa il vada pe bebelus fie imbracat in marinar, fie isi doreste ca acesta sa fie un mic printisor, fie isi doreste sa il vada inconjurat de prietenii Disney, iar la Botez de Poveste poate gasi trusoul perfect.

Designerii acestui renumit magazin online s-au gandit la faptul ca fiecare nasa are preferintele sale atunci cand trebuie sa aleaga trusoul, asa ca au creat zeci de trusouri diferite. Ba mai mult, le ofera naselor posibilitatea de a alege trusouri botez personalizate.

Un trusou contine mai multe elemente, asa ca in cele ce urmeaza le vom enumera pe fiecare dintre acestea, si vom preciza ce rol are fiecare element.

Sticluta pentru mir este primul element pe care il vom aminti, iar aceasta trebuie sa fie umpluta acasa cu ulei de masline si dusa la biserica, unde uleiul de masline va capata atributele mirului care este considerat uleiul sfant. Mirul este important pentru ca se foloseste o parte din el in timpul ceremoniei de botez, iar a doua parte se foloseste la baita de a doua zi de la locuinta bebelusului. Sticluta de mir va ramane apoi in familie, ca amintire de la fericitul eveniment.

Panza de mir care mai este cunoscuta si sub denumirea de crasma este un element al trusoului de botez, in care va fi infasat bebele imediat ce va fi scos din cristelnita de catre preot. Panza trebuie sa fie cat mai moale si cat mai confortabila pentru ca bebelusul sa se bucure de un maxim confort.

Panza de mir va fi apoi completata de o fasa, care nu intra in contact cu pielea bebelusului botezat, insa aceasta are o semnificatie importanta. Se spune ca trebuie sa aiba o marime medie, pentru ca daca este prea lunga bebele se va casatori foarte tarziu, iar daca este prea scurta, atunci acesta se va casatori devreme.

Trusoul pentru botez mai are in componenta si un prosop mare care se foloseste pentru a fi sters bebelusul imediat dupa ritualul de crestinare, atunci cand acesta inca este ud de apa sfanta a botezului. Prosoapele care fac parte din componenta trusourilor de la Botez de Poveste sunt realizate din materiale de calitate superioara, care absorb foarte bine, pentru ca bebele sa fie uscat complet atunci cand este apoi infasat in panza de mir.

Trusoul mai trebuie sa contina si o batusta, care trebuie sa fie folosita pentru stergerea bebelusului pe fata in cazul in care este nevoie. Acest element va ramane si el drept amintire de la botez.

Trusoul mai contine sapunul care ii este oferit preotului pentru spalarea rituala a mainilor inainte ca acesta sa scufunde bebele in cristelnita. Apoi, este necesar prosopul preotului pentru ca acesta sa isi stearga mainile atat la spalarea rituala de dinaintea botezului, dar si imediat dupa ce scoate bebele din cristelnita.

Asadar, acestea sunt componentele trusoului de botez. La Botez de Poveste se pot gasi diferite trusouri, iar nasii pot alege trusouri personalizate pentru finutii lor.

0 Shares
You May Also Like