Cauta acum cea mai buna tehnologie pentru tine

0 Shares
0
0
0

Cauta acum cea mai buna tehnologie pentru tineCea mai buna tehnologie si inclusiv un tip de display iPhone 5  se poate gasi acum pe internet la cele mai bune preturi pentru cei care sunt pasionati de acest domeniu in continua schimbare.

Atunci cand folosesti smartphone-ul vei instala tot mai multe aplicatii in memoria acestuia, iar ele pot reprezenta pericole de securitate pentru tine si cei apropiati. Smartphone-urile pot fi pericolase deoarece in ele se infiltreaza adesea virusi ce pot transmite informatii sensibile din ele catre persoane neautorizate.

La descarcarea unei aplicatii gratuite esti nevoit sa accepti numeroase compromisuri si sa permiti accesul la informatiile stocate in telefonul tau. Noul program de operare Android M permite accesarea unor informatii din telefonul tau doar in anumite conditii prin intermediul aplicatiilor instalate. Astfel, descarcarea unei aplicatii se va face fara a-ti cere permisiunea intr-o anumita privinta.

[adsenseyu1]

Ulterior, daca vei dori sa folosesti o aplicatie ca Whatsapp, ti se va cere permisiunea de a fi accesat microfonul telefonului tau mobil. In plus, poti anula unele permisiuni pe care le acorzi aplicatiilor instalate in telefonul tau mobil.

Aceasta este o noutate fata de alte programe de operare din trecut, cand nu se facea o distinctie intre instalarea unei aplicatii si solicitarea permisiunilor pentru acea aplicatie.

Programul de opearre Android M poate folosi si un spatiu de stocare extern asa cum este cardul de tip microSD. Astfel, programul de operare poate “adopta” acest spatiu extern de stocare si il poate cripta pentru ca el sa se comporte ca spatiu intern de stocare. Utilizatorul poate muta aplicatiile si informatiile legate de ele pe cardul microSD sau pe un alt dispozitiv extern de stocare.

Ce pasionati de fotografie au la dispozitie un serviciu special creat de Google in acest scop. De curand, compania americana a lansat Google Photos in mod independent, separat de platforma de socializare Google+.

[adsenseyu1]

Acesta este un concurent al aplicatiilor mai cunoscute Dropbox si Flickr. Google ofera acest serviciu gratuit, iar cei care il folosesc nu vor avea o limita de stocare impusa de companie. Mai mult decat atat, utilizatorii vor primi ajutor si in privinta fotografiilor de 16 megapixeli si a  imaginilor video cu rezolutia 1080p.

Optiunile oferite de acest program sunt numeroase, ele acoperind o gama larga. Fisierele pot fi sortate si organizate asa cum doreste fiecare utilizator. Vor putea fi create si animatii in care ele sa fie incluse, iar aceasta platforma de stocare a fotografiilor va putea fi folosita pe toate tipurile de dispozitive, inclusiv pe calculatoare de tip desktop si pe gadgeturi cu sistem de operare iOS, apartinand celor de la Apple.

Oamenii tind sa isi stocheze fisierele de diverse tipuri intr-o platforma de tip cloud care sa le ofere acces la ceea ce doresc prin intermediul internetului. Ei vor sa faca economie de spatiu de stocare pe propriile gadgeturi, dar si sa aiba parte de servicii de calitate oricand doresc acest lucru. Marile companii din domeniu incearca sa le ofere servicii de cea mai buna calitate de care ei sa fie multumiti.

0 Shares
You May Also Like