Care sunt avantajele termocuvertei?

Care sunt avantajele termocuvertei?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele termocuvertei?
Sunt foarte multi romani care se confrunta in prezent cu mai multe probleme ale pielii, piele sensibila ori uscata, celulita si lista poate continua.

De asemenea nu sunt putini cei cu vergeturi , care retin apa sau care nu ard in mod eficient grasimile.

Aceste probleme se vad la suprafata dar pot fi tratate cat mai simplu si mai raid cu noile tehnologii din saloanele de remodelare. In orasele mari exista peste tot echipamente si aparate dedicate, folosite de catre specialisti care pot sa produca efecte dorite.

Dintre toate aceste aparate, cele mai des utilizate si cele mai cunoscute sunt termocuverta pe primul loc si tunelele cu raze infrarosii, care au pat.

Noi ne vom axa in acest articol doar asupra tratamentului cu termocuverta si vom prezenta in mod simplu  de inteles toate beneficiile pe care le are acest aparat efectuand o serie de tratamente in saloanele de specialitate din tara noastra.

Asa cum ii spune si numele aparatul este de cele mai multe ori numit si patura termica. Avand o forma  specifica permite si infasurarea pacientului cu putin efort. Ea va resui sa produca si un efect special pentru sauna care poate sa fie dirijat spre anumite zone tinand cont de dorintele clientilor.

Aceasta termocuverta controleaza si permite aparitia transpiratiei pe corpul uman. Prin etapele sale se produce arderea rapida pe care o are grasimea. Cu ajutorul ecranelor specialistii pot sa seteze si durata pe care o are operatiunea dar si intensitatea acesteia.

Care sunt avantajele pe care tratamentul le ofera?

Raspunsul este mult mai complex decat ne imaginam la prima vedere. Am spus deja ca efectul de sauna poate cauza transpiratie si ca transpiratia la randul sau va duce la arderea grasimilor. Beneficiile insa nu se opresc aici.

Metabolismul celular este cu mult intensificat multumita temro reglajului.

Utilizand mai multe creme sau geluri dedicate efectele sunt mult mai viziile. In timpul sedintelor se va realiza si detoxifierea intensa a organismului si prin urmare pacientii se vor bucura in urma tratamentului si de o stare de confort in plan fizic dar si mental.

In timp se observa si scaderi in greutate dar si in centimetri mai ales la talie, pe brate si solduri dar si pe gambe in cazul in care toate aceste zone se trateaza in mod corespunzator.

Sunt contraindicatii pentru termocuverta ori situatii de risc?

La fel ca si pentru alte parate care urmaresc remodelarea corporala sunt si aici riscuri dar si atentionari. De exemplu persoanele care au porbleme cu circulatia trebuie sa nu ia parte la asemenea tratamente.

Nici persoanele care au hipertensiune sau afectiuni dermatologice, infectii sau care sufera de epilespise nu ar trebui sa suporte acest tratament.

Specialistii cred ca perioada de toamna sau iarna e mult mai benefica pentru a dobandi o silueta cat mai buna. Grija pentru noi  in perioada aceasta ne fereste sa luam in greutate mai ales ca in timpul sezonului rece suntem predispusi.

Nu va neglijati in sezonul rece. Nu trebuie sa asteptati sa vina vara sa sa aveti grija de propriul corp. Pentru a arata bine de sarbatori va trebui sa incepeti de acum totul.

0 Shares
You May Also Like