Cand folosim o pompa Dab jet 251 M?

0 Shares
0
0
0

pompa dab jet 251mAtunci cand demaram o lucrare de extragere a apei de la o anumita adancime, unul dintre primele lucruri care ne este necesar este o pompa special creata pentru aceasta. Una dintre cele mai potrivite pompe pentru acest lucru o reprezinta pompa dab jet 251 M,aceasta fiind un adevarat varf de lance in domeniul ei.

Aceasta pompa poate fi folosita cu succes atat de catre cunoscatorii in domeniu cat si de persoane mai putin specializate. Acest lucru se datoreaza in principal modului facil de functionare care nu necesita studii de specialitate in acest sens.

O pompa Dab jet 251 M sau electropompa asa cum mai este ea cunoscuta, este de fapt o pompa autoamorsanta, centrifugala, care poate aspira apa chiar si in ipoteza prezentei bulelor de aer. Aceasta este un tip de pompa autoamorsanta de suprafata, utilizata in special in cazul apelor curate, dar si in cazul apelor ce prezinta particule de nisip de dimensiuni mai mici.

[adsenseyu1]

Dintre domeniile de utilizare ale acestei pompe dab jet 251 M putem mentiona instalatiile de uz casnic, gradinaritul, agricultura sau posibilitatea folosirii produselor in cadrul unor grupuri de pompare.Dintre caracteristicile tehnice pe care o pompa dab jet 251 M le detine, putem mentiona o inaltime maxima de pompare de 60 m, o adancime maxima de absorbtie de 9 m, o greutate de 35 kg si o temperatura maxima a lichidului pompat de 40 de grade Celsius.

Presiunea maxima de la punctul zero este de 6 bari, frecventa motorului este de 50 hz, puterea absorbita este de 1850 W iar debitul maxim de apa este de 7,2 mc/h. Am mai putea mentiona ca o pompa dab jet 251 M are un diametru al filetului de refulare de 1 tol si diametrul de absorbtie de 1 tol si 1/4.

Aceste tipuri de pompe sunt deosebit de eficiente, iar pentru gasirea lor nu este necesar prea mult efort. Pompa dab jet 251 M este disponibila in magazinele de profil atat in cele virtuale cat si in cele fizice. Un site pe care am putut gasi aceasta pompa dab jet 251 M la preturi foarte accesibile este www.shop-einstal.ro. Tot aici am putut gasi si o gama larga de dispozitive si echipamente speciale pentru casele si gradinile noastre, toate reunite intr-o forma foarte echilibrata a site-ului in sine.

[adsenseyu1]

Specialistii de pe acest site ne recomanda ca produsele sa fie utiluzate conform specificatiilor producatorului pentru a preintampina eventuale incidente ce pot surveni din utilizarea irationala si necorespunzatoare a produsului. Pompele dab jet 251 M de pe acest site beneficiaza de garantie si de specificatiile tehnice initiale, in speta de cartile tehnice a caror importanta este de necontestat.

Alegerea unui astfel de produs se va face in concordanta cu necesitatile din teren, un accent foarte mare punandu-se de fapt pe adancimea de absorbtie ai carei parametri nu trebuie sa depaseasca valorile maxim admise.

In concluzie, gasirea si achizitionarea acestor produse se poate face foarte usor, utilizarea este facila, drept pentru care putem spune ca aceste pompe dab jet 251 M ne pot fi cu adevarat de ajutor atunci cand necesitatile ne impun acest lucru.

0 Shares
You May Also Like