Birou pe colț cu două rafturi cu design industrial și un aspect vintage

Birou pe colț cu două rafturi cu design industrial și un aspect vintage

0 Shares
0
0
0

Mesa de birou este una dintre cele mai importante piese de mobilier din orice birou. Datorită varietății deosebite de la familio.ro, este ușor să găsești un birou pe colt cu două rafturi și care să se coordoneze perfect cu mobilierul de birou cu design industrial.

De asemenea, acest tip de birou este potrivit pentru ateliere, depozite, birourile magazinelor industriale. Mesele de birou sunt esențiale pentru a putea lucra fără griji, deoarece doar ele oferă spațiul necesar.

Biroul pe colț de modă veche, poate adăuga o senzație familiară unei camere și te poate ajuta să te simțiți acasă chiar și la birou.  Cu biroul potrivit și celelalte piese de mobilier poți crea atmosfera de lucru necesară, adesea îmbunătățită.

Biroul pe colt cu două rafturi – Caracteristici

Un birou pe colt oferă un refugiu în care oamenii își pot desfășura activitatea fără a fi deranjați. Adaptată după gustul tău, acest birou creează o bună dispoziție în timp ce lucrezi. În plus, biroul este creat cu 2 rafturi care conferă camerei o frumusețe optică.

Fiecare întâlnire se va desfășura fără probleme dacă participanții se simt confortabil.

Dacă ai echipat anterior camera sau biroul tău cu piese de mobilier pentru birou de la familio.ro, te poți asigura că totul se potrivește corect. Biroul pe colț cu 2 rafturi este creat cu un cadru metalic robust de culoare neagră, cu blat în stilul vintage foarte atractiv.

Cele două rafturi sunt ideale pentru a depozita dosare sau cărți și de asemenea, pot fi eliminate pentru a amplasa un computer. Designul deschis, dar elegant, oferă posibilitatea de a amplasa cablurile dispozitivelor cu ușurință.

Biroul pe colt cu două rafturi este un element de birou foarte unic, foarte inovator și cu siguranță frumos de privit.

Datorită configurației sale speciale de colț, biroul cu 2 rafturi este o soluție excelentă din punct de vedere al frumuseții, atât de mult încât poate fi amplasat oriunde în casă, începând de la colțurile pereților și dezvoltându-l pe pereții adiacenți pentru a crea un colț decorativ și pentru a obține un rezultat estetic sofisticat.

Biroul este elegant, cu detalii esențiale. Este solid și robust și este fabricat din materiale de înaltă calitate, care garantează o rezistență excelentă la zgârieturi și o durată lungă de viață. Cadrul de susținere este realizat din metal negru foarte rezistent pe care se sprijină blatul caracteristic de colț, care este lat și oferă o suprafață de lucru foarte mare.

Spațiu larg de stocare

Pe el poți stoca computerul cu toate componentele sale împreună cu documentele, dosarele, suporturi pentru stilouri și orice altceva util. Sub raft există cele două rafturi laterale pentru depozitarea cărților, dar și a fotografiilor sau amintiri speciale de călătorie.

Designul, deosebit de modern și foarte frumos, îl face un element foarte interesant pentru amenajarea spațiilor dedicate muncii, precum un birou sau camera copiilor și se adaptează cu ușurință la orice tip de mobilier, de la cele mai clasice la cele mai contemporane.

Biroul pe colt cu 2 rafturi cu formele sale inovatoare și stilul său industrial, va fi, fără îndoială, punctul de atracție al interiorului biroului tău.

0 Shares
You May Also Like