Alege chiuvetele pentru exterior QUVETTE

Alege chiuvetele pentru exterior QUVETTE

0 Shares
0
0
0

Gătitul în aer liber înseamnă distracție

 

Este anotimpul în care vă puteți pune bazele unei bucătării în aer liber. Aici veți trăi fantezii la grătar și șansa de a fii cea mai bună gazda la cocktailurile înflăcărate de vară. Sau, dacă sunteți pe partea introvertită, este posibil să visați la o retragere calmă la sfârșitul unei zile de muncă stresante.

 

Oricum, pe măsură ce sărbătorile de vară se apropie, este momentul potrivit pentru noi să răspundem la o întrebare pe care o auzim destul de des: care chiuvetă va funcționa cel mai bine în bucătăria mea din aer liber?

 

Calitatea trebuie să le întreacă pe toate

 

Când vine vorba de o chiuveta exterior, vrei ceva pe cât de rezistent, pe atât de inovator. Cel mai bine este să alegi încă de la început modelul pe care să-l iubești, un model suficient de luxos pentru care crezi că va merita investiția.

 

Deoarece chiuvetele sunt făcute pentru a trăi cu apă, majoritatea chiuvetelor de bucătărie vor funcționa foarte bine într-un spațiu exterior. Cele mai obișnuite sunt fabricate din oțel inoxidabil (indiciu: un bun indicator de calitate pentru chiuvetele metalice este grosimea metalului), dar cele din marmură sau granit sunt, de asemenea, alegeri grozave.

 

Fii atent la design!

 

Deși majoritatea oamenilor doresc să ducă stilul de design pe care l-au stabilit în interiorul casei lor în bucătăria lor din aer liber, decorul exterior necesită puțin mai multă atenție. O chiuvetă de fermă din porțelan va avea sens în aer liber sau va ieși ca ceva ciudat nelalocul lui?

 

La urma urmei, acesta este un spațiu în care s-ar putea să vă spălați mâinile încă murdare din grădină, să spălați produsele proaspăt culese și uneltele pe care tocmai le-ați murdărit, poate chiar și plantele de ghiveci. Știind acest lucru, mulți designeri de bucătărie în aer liber caută materiale naturale precum cuprul, piatra sau betonul.

 

Cuprul este un metal „viu” care evoluează mereu. Chiuvetele din piatră și beton, disponibile în mai multe tonuri pământii, funcționează perfect în spațiile exterioare, adăugând o căldură pe care oțelul inoxidabil și porțelanul nu o pot face.

 

Luați în considerare o chiuvetă de bar în aer liber

 

Ce ai de gând să faci cu chiuveta ta exterioară? Pregătiți cocktailuri și clătiți paharele? Sau clătiți alimentele și spălați vasele și grătarul? Dacă răspunsul este afirmativ, poate doriți să stabiliți o zonă de bar cu terasă, precum și o zonă de gătit. Dacă vă place ideea unui bar în aer liber desemnat, aveți la dispoziție un număr mare de baruri și opțiuni de divertisment care vor adăuga personalitate spațiului dumneavoastră.

 

Aceste chiuvete au atât forme standard, cât și distractive. Care este cea mai bună parte de a avea o chiuvetă de bar în spațiul exterior? Distracția și starea de bine se dublează! Nu ai nevoie de mult ca să fii fericit. Vrei să dai o petrecere? Îți garantez că o chiuvetă de exterior este tot ceea ce îți trebuie. Umpleți-o cu gheață, și pune deasupra ei sticlele de bere sau aperitivele cu fructe de mare. Spune start distracției cu QUVETTE !

0 Shares
You May Also Like