Detalii despre munca unei infirmiere

Detalii despre munca unei infirmiere

0 Shares
0
0
0

Unii oameni sunt destul de norocosi sa simta ca au o chemare reala catre un anumit loc de munca sau domeniu de cariera. Infirmierele tind sa fie astfel de oameni. Daca stiti pe cineva cu o dorinta profunda de a-i ajuta pe altii si cu o etica si o putere de munca feroce, trimiteti acea persoana sa faca un curs infirmiera .

Ea ar putea sa lucreze in asistenta medicala. Dar, in timp ce slujba poate fi destul de dificila, este departe de o cale de cariera usoara. Sa vedem ce inseamna sa lucrati ca infirmiera in 2017. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunoasteti.

  1. Infirmierle gasesc munca semnificativa.

Acestea pot obtine un raport de plati gratuit in anumite state. In primul rand, infirmierele stiu ca ele fac o diferenta reala in viata oamenilor de zi cu zi, mai ales cand merg la munca. In SUA Raportul PayScale’s Most and Satisfactory Jobs este o ilustrare excelenta a acestui fapt. Locurile de munca din domeniul sanatatii sunt foarte bine pozitionate in ceea ce priveste importanta.

Doctorii si chirurgii au un raport cu putin mai mare decat asistentele inregistrate. Cu toate acestea, infirmierele castiga in mod semnificativ mai putin decat medicii, iar alte aspecte ale carierei pot fi destul de pline de incercari, de asemenea. Semnificatia locului de munca in sine este, cu siguranta, important pentru absolut tot personalul, dar exista si alti factori ai locului de munca care influenteaza si viata angajatilor.

  1. Infirmerele lucreaza ore indelungate, iar munca lor este obositoare din punct de vedere fizic.

Multe infirmiere lucreaza in schimburi de 12 ore, cel putin trei zile pe saptamana. Si retineti ca aceste schimburi extra-lungi nu sunt petrecute in spatele unui birou. Infirmierele sunt in picioare in mod constant, fugind literalmente de la un loc la altul. De asemenea, li se cere de multe ori sa lucreze ore suplimentare si pot simti ca nu au alta solutie decat sa faca acest lucru.

Totusi, in spitalele de stat, asistentele sunt suprasolicitate, chiar si in ingrijirea primara, iar locul lor trebuie luat de catre o infirmiera. Asadar, infirmiera e mana dreapta a asistentei atunci cand volumul de munca este foarte mare.  Cateodata infirmierele sunt de asteptat sa fac treaba a trei asistente medicale inregistrate cu norma intreaga .

Acestea sunt ore suplimentare obligatorii, schimburi lungi cu salarii mici, beneficii proaste, ca sa nu mai vorbim de efectul de epuizare. Este o munca de spargere si de scurgere emotionala. De aceea exista o multime de arsuri. In clinicile private, toata munca este vazuta dintr-o alta perspectiva.

  1. Infirmeirele sunt extrem de stresate.

Da, toata munca este fizica, dar mai este mult mai mult decat atat. Infirmierele au o parte din responsabilitate. Acestea sunt de asteptat sa furnizeze, in mod fiabil, cea mai buna ingrijire de calitate pentru o gama larga de pacienti, ramanand in acelasi timp un font de putere emotionala.

Un sondaj realizat de Asociatia Americana de Ingrijire Medicala a constatat un nivel semnificativ de stres in randul personalului medial.

 

 

0 Shares
You May Also Like