Detalii despre boala de care s-a vindecat Vanessa Youness Amal

Detalii despre boala de care s-a vindecat Vanessa Youness Amal

0 Shares
0
0
0

Vanessa Youness Amal s-a vindecat de o boala fara leac, motiv datorita caruia, numele ei a devenit cunoscut in intreaga lume. Avea doar 22 de ani, cand inca era studenta si se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, atunci cand intr-o seara a cazut inconstienta, si s-a trezit abia dimineata.

A mers de urgenta sa isi faca un RMN, in urma caruia a fost diagnosticata cu scleroza multipla, o boala pentru care nu exista leac dupa cum sustine medicina alopata.

Scleroza multipla sau encefalomielita diseminata (ED) este o boala inflamatorie cronica a sistemului nervos central (SNC). Boala se caracterizeaza prin focare clar delimitate de inflamatie care apar in diferite puncte ale creierului si maduvei spinarii.

In functie de locatia turmei, exista o serie de simptome, cum ar fi aparitia paraliziei, tulburari emotionale, vizuale, probleme ale vezicii urinare si de coordonare. Pe langa aceste simptome care pot fi identificate in cadrul examenului neurologic, tulburarile de concentrare si memorie, precum si o epuizare anterioara, asa-numitul „sindrom de oboseala”, poate fi de asemenea demonstrat.

Caracteristic, simptomele apar la inceputul bolii in episoadele care dispar complet sau partial dupa zile sau saptamani. Nu se poate prevedea atat natura plangerilor, cat si momentul unei recidive, astfel incat boala este caracterizata printr-un curs foarte variabil.

Mai tarziu, in cursul bolii, aproximativ jumatate din pacientii cu o tranzitie a cursului recidivant la cursul cronic progresiv, care este caracterizat printr-o deteriorare continua, in crestere lenta. Recidivele se pot suprapune acestui curs sau deloc.

Aproximativ 10 – 15% dintre pacienti nu au recidive si arata o inrautatire lenta a bolii de la inceput. Acesti pacienti sunt denumiti in primul rand ca fiind cronici progresivi.

Scleroza multipla (SM) este cea mai frecventa boala inflamatorie cronica a sistemului nervos central la varsta adulta tanara si mijlocie. Asa cum stau lucrurile, SM este o boala autoimuna in care factorii genetici si epidemiologici joaca si ei un rol.

Cauza sclerozei multiple nu a fost inca clarificata. Factorii de mediu, o predispozitie genetica si agenti patogeni, cum ar fi virusii, sunt suspectati ca factori pentru debutul bolii.

Conceptul actual acceptat in general pentru dezvoltarea SM mentioneaza ca o anumita predispozitie genetica initiaza un proces de boala in copilarie timpurie care este asimptomatica, dar poate duce si la imaginea completa a bolii sub influenta influentelor externe.

Dupa cum este lesne de inteles din randurile de mai sus, scleroza multipla este o boala complicta, o boala despre care se sustine ca nu are leac, iar pacientii pot suferi socuri emotionale puternice atunci cand primesc un asemenea diagnostic.

Pentru ca a dorit cu orice pret sa se vindece, Vanessa Youness Amal a luptat din toate puterile cu boala, si alaturi de doctorul Stefan Stangaciu, cel care i-a creat un plan de tratament, a reusit sa opreasca evolutia bolii, si sa se vindece de cicatricile cauzate de scleroza multipla.

Tot planul de tratament este descris in cartea “Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, pe care Vanessa Youness Amal a scris-o si a lansat-o alaturi de dr. Stefan Stangaciu.

0 Shares
You May Also Like