Ce prezinta ultimele 7 reclame de promovare Apple Watch?

Ce prezinta ultimele 7 reclame de promovare Apple Watch?

0 Shares
0
0
0

Ce prezinta ultimele 7 reclame de promovare Apple Watch?
Compania Apple se remarca atat prin produsele pe care le ofera, cat si prin reclamele inspirate prin care isi promoveaza produsele. Astfel, la finalul lunii octombrie a lansat o noua serie de reclame, cu scopul de a promova Apple Watch. Aceste sunt spoturi de 15 secunde, prin care prezinta utilizatorilor cum functioneaza Apple Pay, Apple Music si Siri, cat si beneficiile pe care le ofera ceasul inteligent produs de americani.

Prima reclama este numita “Dans” este prezintat un barbat care danseaza dupa ce ii cere lui Siri sa ii redea melodii din anii ’80. Ce de-al doilea spot este unul romantic si este numit sugestiv “Sarut”. Acesta prezinta doi tineri care atunci cand vor sa se sarute sunt intrerupti de o notificare de la Uber pe Apple Watch. Notificarea este amanata, pentru a continua momentul romantic al celor doi tineri.

V-ati gandit ca Apple Watch poate fi un accesoriu de moda? Spotul “Sic” ne prezinta ceasul inteligent ca un accesoriu fashion si evidentiaza faptul ca bratarile ceasului se potrivesc cu diferite vestimentatii. Asadar, va puteti inspira din acest spot pentru a vedea cum puteti accesoriza ceasul inteligent la diferite tinute vestimentare.

[adsenseyu1]

Spotul “Interpretare” scoate in evidenta usurinta cu care puteti realiza diferite sarcini prin utilizarea unui Apple Watch. Astfel, este prezentat un barbat care canta la pian in timp ce liciteaza pe eBay.

Acest ceas este util si iubitorilor de calatorii, dupa cum ne arata spotul numit sugestiv “Calatorie”. In acest spot un utilizator foloseste aplicatia Wallet de pe Apple Watch pentru a afisa un bilet de calatorie. Spotul “Skate” ne arata cum un grup de patinatori folosesc Apple Pay pentru a cumpara inghetata, in timp ce spotul “Miscare” ne arata cum putem folosi acest dispozitiv pentru a inregistra activitatile fizice pe care le realizam zilnic.

Fiecare spot scoate in evidenta functiile oferite de Apple Watch, functii care au incantat utilizatori din intreaga lume. Sunt reclame inspirate, care ne arata cum putem utiliza Apple Watch in viata de zi cu zi, pentru a ne usura sarcinile pe care realizam zilnic.

[adsenseyu1]

Activitatile care erau mai dificil de realizat pana acum, pot fi indeplinite cu usurinta, prin simpla utilizare a unui ceas inteligent sau a unui smartphone. Aceste dispozitive sunt mult mai accesibile astazi si ne ofera functii multiple, datorita carora pot fi utilizate cu succes in scop personal, cat si in mediul profesional.

Datorita utilizarii la scara larga si in Romania a dispozitivelor Apple, a crescut cererea pentru piese iPhone si pentru accesorii ale producatorului american. Noul sistem de operare iOS 9 a fost foarte bine primit de utilizatori, iar Apple TV4 este disponibil pentru achizitionare. Asadar, cu dispozitivele Apple nu aveti cum sa va plictisiti, pentru ca producatorul american va pune la dispozitie de fiecare data produse noi, impreuna cu actualizari ale sistemului de operare si noi functii care sa va incante.

Cele 7 reclame pentru Apple Watch sunt destul de convingatoare cu privire la utilizarea unui ceas inteligent, motiv pentru care este posibil sa convinga mai multe persoane sa isi cumpere un astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like