Cauta acum tehnologia potrivita pentru tine

Cauta acum tehnologia potrivita pentru tine

0 Shares
0
0
0

Cauta acum tehnologia potrivita pentru tine
Tehnologia a devenit tot mai accesibila in ultimul timp pentru toti utilizatorii care vor sa beneficieze de ultimele descoperiri in domeniu. Un laptop second hand i5 este mai ieftin decat crezi, acesta oferind o performanta superioara si fiind dorit de toti cei care vor sa lucreze mult mai rapid si sa aiba rezultate imediate in ceea ce fac, folosind un dispozitiv de incredere.

Nu numai tabletele, calculatoarele desktop, laptopurile si ceasurile inteligente au evoluat foarte mult in ultimii ani. Si e-book readerele sunt preferate de foarte multi utilizatori la nivel global, si in randul acestor dispozitive fiind lansate numeroase modele performante, care satisfac pretentiile celor mai impatimiti iubitori ai lecturii si tehnologiei.Compania Kobo incearca sa devina un jucator important pe aceasta nisa a gadgeturilor si a lansat de curand modelul Glo HD.

[adsenseyu1]

Acesta e un raspuns dat celor de la Amazon, mai exact pentru modelul Kindle Voyage. Pretul lui Glo HD e mai mic decat al modelului concurent lansat de Amazon, iar el are un afisat exceptional de 300 ppi. Amazon pluseaza la capitolul aspectului readerului ei, insa varianta celor de la Kobo e preferabila din mai multe motive. Ecranul este de tip touchscreen la dimensiunea de 6 inchi, cu o rezolutie de 1448 x 1072 de pixeli.

Acest model de gadget este destul de subtire si de usor pentru a putea fi tinut cu usurinta oriunde ai merge in vacanta si ai dori sa citesti cartile preferate, insa luminozitatea lui nu e atat de buna ca a modelului Amazon Kindle Voyage.

Modelul Kobo nu isi poate adapta luminozitatea in mod automat asa cum se intampla in cazul gadgetului produs de Amazon. Afisajul lui Glo Hd seamana mai degraba cu hartia, facandu-l excelent pentru ceea ce vor sa aiba cei care vor doar sa citeasca si nu pun neaparat accent pe capacitatea acestuia de a rula materiale multimedia la calitate HD.

[adsenseyu1]

Capacitatea de stocare interna a lui Glo HD este de 4 GB, doar 3,1 GB fiind liberi pentru utilizator sa isi stocheze ceea ce doreste in dispozitivul sau. Aceasta capacitate permite stocarea a nu mai putin de 3000 de carti electronice. Un dezavantaj al acestui model este lipsa unui slot pentru microSD, ceea ce inseamna ca marirea capacitatii de stocare nu e posibila peste aceasta limita impusa de producator.

Un asemenea dezvantaj este greu de inteles, caci alte modele de readere produse de Kobo au o astfel de optiune de marire a capacitatii de stocare. Un plus al acestui gadget, in comparatie cu cel produs de Amazon, e capacitatea lui de a citi mai multe tipuri de fisiere decat modelul concurent al Amazon.

Intrre extensiile citite de Glo HD se numara si formatul extrem de popular EPUB. El are instalata si o aplicatie extrem de utila denumita Pocket. Aceasta permite salvarea unor articole gasite pe internet pentru ca ele sa poata fi citite ulterior in modul offline, cand nu mai beneficiezi de o conexiune la internet. Ea este preinstalata, ceea ce reprezinta un alt avantaj pentru utilizator.

0 Shares
You May Also Like