Castiga folosind intuitia

Castiga folosind intuitia

0 Shares
0
0
0

Castiga folosind intuitiaImpatimitii de competitii au abandonat de mult timp vizionarea acestora la televizor. Initial s-au orientat spre un cadru real ceea ce le-a adus o satisfactie mai mare, dar cum locul unde se desfasoara acestea difera, au aparut imediat problemele.

Costurile trasportului nu pareau sa ii incante pe cei mai multi dintre suporteri asa ca s-au orientat si asupra unei surse de profit. Tehnica aleasa este una comuna zilelor noastre: pariurile sportive. Acestea sunt dedicate, in mod special, persoanelor care sunt la curent cu tot ce se intampla in aceasta lumea si pot oferi o prognoza asupra posibilelor rezultate. Dar pentru cei cu mai putina experienta site-urile de specialitate ofera suportul necesar fiind necesare doar cateva click-uri.

Dar daca esti interesat de niste statistici clare si la zi, poti opta pentru serviciul biletul zilei – un mod usor de a folosi informatiile gasite pe internet in favoarea ta. Putine dintre firmele care isi desfasoara activitatea in lumea pariurilor, dispun de acest serviciu. Utilitatea lui se poate observa in momentul in care iti creezi o imagine de ansamblu, reala, asupra celor mai bune echipe, totul raportandu-se la statisticile din meciurile precedente. [adsenseyu1]

E-pariuri ( http://www.e-pariuri.ro/ ), prin numeroasele sedii, dar si pe site-ul lor promoveaza aceasta idee. Util atat avansatilor, cat si incepatorilor, biletul zilei nu se refera efectiv la un tichet care iti poate aduce un castig enorm in doar cateva secunde, ci la o sursa de informare deschisa cu ajutorul careia poti stabili cei care au sansele cele mai mari de castig. Principiul care sta la baza este fundamentat pe ideea de prezentare a cotelor cat mai reale si exacte de la agentiile de pariuri.

Daca acestea sunt precise, toate aceste informatii iti vor determina viitorul. Cum? Simplu: vei alege echipa cu cea mai mare posibilitate de castig, iar sansele ca si de aceasta data norocul sa fie de partea lor, va fi unul destul de mare. In caz contrar, cauzele ce pot provoca o rasturnare de situatie nu vor depinde de acest prognostic ci de factori externi. Cum predictia si cota sunt cele care determina miza, implicit si suma posibila pentru castig se poate calcula usor, bineinteles marja de eroare fiind si ea existenta  – in valori destul de mici.

Daca nu esti informat la timp de tot ceea ce inseamna beneficierea unui astfel de serviciu, cu siguranta vei intelege cum stau lucrurile dupa primele jocuri. Poti alege strategia Martingale, care vine ca recompensa pentru pariurile necastigatoare, dar care isi pot gasi profit ulterior, salvand asftel eventualele pierderi.

Dar ca nota informativa, majoritatea persoanelor care aleg aceasta forma de castig, se regasesc pe lista de castigatori de cel putin o data pe saptamana. Iar daca aceasta strategie nu va incanta, puteti opta pentru biletul zilei folosit ca sursa de inspiratie in alegerea dumneavoastra.  In acest caz  va trebui sa optati doar pentru pariurile cu sansa cea mai mare de castig si, eventual, sa investiti mai mult in acestea. Alegand combinatia cea mai buna si sansele de castig sunt mult mai mari.

Pentru ca acest serviciu s-a dezvoltat de ceva vreme, cei care il folosesc au descoperit in el cea mai buna metoda de a raporta intuita proprie la predictiile specialistilor, iar imbinand aceste doua lucruri castigurile pot fi destul de semnificative. Pentru ca suntem in plin sezon de desfasurare a meciurilor, ce-ar fi sa profiti de faptul ca esti microbist si sa castigi sume considerabile?

Investitia pe care o faci nu este limitata, la fel cum sunt si castigurile. In timp ce stai confortabil in fotoliu si sustii echipa preferata, sansele tale cresc cu fiecare pas al jucatorilor, iar daca aceasta metoda iti poate aduce un venit suplimentar, dublu sau de pana la 10 ori mai mare decat ai investit, de ce sa nu profiti de ocazie?

Alte stiti actuale:

1. Un fotbalist portughez a murit pe terenul de fotbal
2. Jocuri de noroc, pariuri, adrenalină, hazard! Doar astăzi, la Bistriţa!
3. Suporteri români, condamnați în Grecia după meciul naționalei de fotbal
4. Scandal la nationala de fotbal! Alexandru Maxim: ” … e cea mai mare curva!”

0 Shares
You May Also Like