Care sunt avantajele unei masini de spalat cu cuva in fata?

Care sunt avantajele unei masini de spalat cu cuva in fata?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele unei masini de spalat cu cuva in fata?In zilele noastre domeniul serviciilor s-a dezvoltat extraordinar de mult si intr-o maniera foarte rapida, indiferent ca vorbim de servicii de catering, curatenie sau service-uri de masini de spalat .

Ramanand in acesta sfera trebuie sa va atragem atentia ca indiferent de problemele pe care le intampinati cu masina de spalat, service-ul de masini de spalat Washservice.ro va sta la dispozitie oricand si va ofera sfaturi si servicii de cea mai inalta calitate.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre masina de spalat cu cuva in fata si principalele avantaje ale acesteia.

In tari precum Statele Unite, acolo unde masinile de spalat cu cuva in partea superioara sunt extrem de populare, majoritatea oamenilor au de-a face cu masini de spalat cu cuva in fata doar la spalatoriile locale. In multe alte tari, acest tip de masina de spalat este mai probabil sa fie intalnit in casele majoritatii oamenilor. Exista un numar de avantaje proprii masinilor de spalat cu cuva in fata.

[adsenseyu1]

Cea mai importanta diferenta dintre o masina de spalat cu cuva in partea superioara si una cu cuva in fata se refera la modalitatea in care hainele sunt plasate inauntru. O masina de spalat cu cuva in partea superioara are un capac rabatabil in partea de sus care permite rufelor sa fie plasate inauntru unui tub etans dispus orizontal.

In centrul acestui tub exista un dispozitiv numit “amestecator”. Rolul acestui dispozitiv este de a amesteca hainele prin apa cu sapun. O masina de spalat cu cuva in partea din fata nu are niciun fel de amestecator central, insa utilizeaza forta gravitationala si niste palete montate pe lateral pentru a amesteca rufele. Odata ce usa din fata este inchisa, aceasta ramane blocata mecanic pana cand ciclul de spalare este incheiat.

Unul dintre avantajele masinii de spalat cu cuva in partea din fata il reprezinta capacitatea de incarcare destul de mare. Din moment ce aici nu exista un amestecator central, tamburul dispus orizontal poate tine cu cel putin 20-30 % mai multe haine pe ciclu de spalare. Pentru o familie numeroasa, acest lucru ar putea insemna rularea a doar trei cicluri in comparatie cu cinci la masina de spalat cu cuva in partea superioara. Mai putin cicluri presupun, adesea, mai multe economii la facturi si utlizare a apei.

[adsenseyu1]

O masina de spalat cu cuva in partea din fata este, de asemenea, mai delicata cu rufele si functioneaza, in general, mai silentios. In loc de un amestecator central care literalnmente ia hainele si le arunca, lamele ridica usor rufele, dupa care acestea sunt puse in apa cu sapun. Petele sunt in continuare indepartate printr-o actiune de amestecare, insa forta gravitationala face mai toata treaba.

Daca o masina de spalat cu cuva in partea superioara  imbatraneste si devine tot mai zgomotoasa si predispusa la dezechilibru, in cazul masinii de spalat cu cuva plasata in partea din fata, aceasta isi pierde foarte rar caracteristica echilibrului din cauza greutatii articolelor de imbracaminte sau a altor materiale.

0 Shares
You May Also Like