De ce sa purtati la incheietura mainii ceasuri Tissot?

De ce sa purtati la incheietura mainii ceasuri Tissot?

0 Shares
0
0
0

De ce sa purtati la incheietura mainii ceasuri Tissot?
Astazi exista numeroase branduri producatoare de ceasuri, iar multe dintre acestea se remarca printr-o istorie bogata. Tocmai de aceea pentru unii dintre utilizatorii de ceasuri prezinta mult mai multa incredere achizitionarea unui ceas realizat de catre o companie care exista pe piata de decenii, precum este brandul Tissot.

Firma producatoare de ceasuri Tissot a luat nastere in  anul 1853 in Elvetia si este infiintata de catre Charles-Felicien Tissot si fiul sau, Charles-Emile Tissot.

Inca de la infiintarea companiei, Tissot lanseaza primul ceas de buzunar cu doua zone de fus orar, iar de-a lungul timpului s-a remarcat prin diferite premiere in ceea ce priveste tehnologia si designul ceasurilor. Inca de la infiintare s-a bucurat de recunoastere pentru calitatea produselor realizate, astfel incat in anul 1889 primeste premiul Expozitiei Internationale de la Paris, iar in anul 1896 obtine cel de-al doilea premiu Observatore Cantonal pentru exactitatea cronografelor.

[adsenseyu1]

In anul 1919 apare primul model de ceasuri de mana Tissot care s-a bucurat de un succes urias, iar 15 ani mai tarziu apar primele ceasuri Tissot cu efect antimagnetic. Totodata, in anul 1971 lanseaza primul ceas de plastic din lume si este membru al Swatch Group din anul 1985, acest an fiind si cel in care producatorul elvetian lanseaza primele ceasuri confectionate din roca, a caror carcasa este realizata din granit.

Doi ani mai tarziu brandul Tissot lanseaza primul ceas din sidef, pentru ca in anul 1988 sa lanseze primul ceas din lemn, iar in anul 1999 sa introduca pe piata primul ceas tactil. Caracteristicile intalnite la ceasurile Tissot includ carcasa din otel inoxidabil, titan sau placata cu aur de 18 carate si diamente, impreuna cu afisaj analog sau ana-digi.

Geamurile ceasurilor produse de brandul elvetian sunt din cristal safir si pot avea ecran tactil, cureaua poate fi din cauciuc sau pot avea bratari realizate din titan, otel inoxidabil sau placate PDV. De asemenea, mecanismele utilizate sunt quartz, automatic, mecanic sau autoquartz, pentru a acoperi aproape toate cerintele utilizatorilor.

Functiile de care beneficiaza ceasurile Tissot includ urmatoarele: barometru, termometru, busola, calendar perpetu, ora duala, alarma, tahimetru, cronograf, secundar mic sau data. Totodata, pune la dispozitia clientilor sai ceasuri Tissot rezistente la apa, pentru a satisface cerintele celor mai exigenti utilizatori.

[adsenseyu1]

Preturile acestor ceasuri variaza, iar daca accesati magazinul online de ceasuri Topceas.ro, puteti comanda, spre exemplu, ceasul Tissot Couturier Quartz Chronograph Leather la un pret de aproximativ 2.400 de euro. Acesta este un ceas barbatesc care merita, cu siguranta, investitia.

Dispune de mecanismul quartz de inalta precizie, este confectionat din  otel inoxidabil, cu o curea din piele originala si geam din cristal safir. In cei peste un secol de exista, compania Tissot a revolutionat piata de ceasuri elvetiene, prin imbinarea armonioasa intre traditia elvetiana de creare a ceasurilor cu tehnicile moderne. Astfel, au fost concepute ceasuri de o inalta calitate, care respecta standardele moderne, dar care pot multumi chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.

Ceasurile de mana raman printre cele mai apreciate si mai utilizare accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei, iar ceasurile elvetiene sunt printre cele mai apreciate.

0 Shares
You May Also Like